Cum se comporta un barbat atunci cand este cu adevarat indragostit

Rareori se intampla ca barbatii sa isi exteriorizeze emotiile asa cum multe dintre noi ne-am dori. De cele mai multe ori este dificil pentru ei sa transpuna in cuvinte ceea ce simt, preferand sa isi lase actiunile sa vorbeasca de la sine.

Un motiv pentru care se intampla asta este faptul ca presiunea sociala glorifica masculinitatea si ii obliga sa se comporte astfel.

Iata cum se comporta un barbat atunci cand este cu adevarat indragostit:

Te iubeste pentru personalitatea ta

Desi societatea moderna pune foarte mare accent pe frumusetea superficiala, din ce in ce mai multi barbati apreciaza si aleg o femeie pentru personalitatea ei, nu pentru aspectul fizic.

Intr-adevar, barbatii sunt atenti la aspectul unei femei, dar pot considera frumoase si alte caracteristici care nu tin de partea fizica, cum ar fi: atitudinea, comportamentul sau naturaletea.

Pentru un barbat indragostit micile defecte si imperfectiuni nu sunt deloc relevante pentru ca acestea fac parte din intregul pe care il reprezinta persoana iubita.

Te protejeaza

Barbatii cu adevarat indragostiti sunt mereu atenti la partenera lor, avand grija ca aceasta sa nu sufere nici fizic, nici emotional. Ei sunt mereu pregatiti sa lucreze impreuna cu partenera pentru a infrunta orice problema si prioritatea lor este sa isi protejeze iubita.

Parerea ta conteaza

Atunci cand are nevoie de un sfat, tu esti prima persoana la care apeleaza. Barbatii indragostiti apreciaza intotdeauna parerea persoanei iubite, indiferent de subiect. Fie ca este vorba despre o convingere politica, religie sau cum despre sa decorati sufrageria, el va fi intotdeauna pregatit sa auda punctul tau de vedere.

Esti prioritatea lui

Nu va anula o intalnire si nu te va ignora niciodata atunci cand ai nevoie sa iti fie alaturi. Un barbat indragostit va uita de agenda lui personala atunci cand ai nevoie de ajutorul lui.

Fie ca ai uitat ceva acasa, fie ca vrei sa pleci mai devreme de la o petrecere la care nu te simti in largul tau, iubitul tau va intelege si iti va respecta decizia.

Are incredere in tine

O problema care poate sa apara intr-o relatie de lunga durata este codependenta. Un barbat codependent nu permite persoanei iubite sa se bucure, pe deplin, de viata si intampina dificultati daca iubita nu isi petrece 100% din timp alaturi de el.

El isi va considera partenera si insasi relatia mult mai importanta decat propria persoana, lucru care poate dauna relatiei. Daca un barbat te iubeste cu adevarat, faptul ca iti petreci o parte din timp cu prietenii si colegii tai nu va fi o problema pentru el.