7 lucruri care ii supara pe barbati cel mai des

Uneori, ai impresia ca femeile au grija ca barbatii sa stie ce le enerveaza pe ele din tot ce fac ei. Fara sa se intrebe: dar pe ei, oare, ce ii scoate din sarite cand vine vorba de comportamentul unei femei?

Femeile sunt mai inclinate sa reproseze decat sunt barbatii. Uita-te in jur,o sa vezi ca un barbat stie ce anume o deranjeaza pe partenera lui din tot ce face el. Asta nu-l impiedica sa faca acele lucruri in continuare, bineinteles.

Dar macar le stie. Femeile stiu,in schimb,aspecte generale. Ca lui nu-i place sa fie trimis la cumparaturi sau sa i se reproseze ceva. Dar,de fapt,lista-i mult mai lunga. Iata doar 7 din toate nemultumirile masculine,cand vine vorba de obiceiurile feminine.

Sa crezi ca el ghiceste ce vrei sa faca!

Ar fi mult mai bine sa-i spui clar ce vrei,decat sa-l lasi sa deduca de unul singur ceea ce-ti place. In plus,poate ca deja ai observat ca cel mai adesea se insala.

Sa duci mai departe povestile lui

Femeile au dreptate cand spun ca barbatii nu sunt mai deloc incantati sa impartaseasca impresii,sentimente,intentii. Dar ei spun ca problema asta apare din cauza femeilor. De ce?

Barbatii au ajuns la concluzia ca atunci cand le povestesc ceva partenerelor e ca si cum deja le-ar povesti si surorilor,verisoarelor,prietenelor acestora. Daca lucrurile ar ramane “in casa” nici ei nu ar mai fi atat de reticenti.

Sa nu-l asculti cu adevarat

Da,felul in care functioneaza o femeie e oarecum diferit de acela in care functioneaza un barbat. Se stie ca femeile pot face mai multe lucruri in acelasi timp,pe cand barbatii prefera sa le faca pe rand.

Dar atentie! El nu-ti iarta faptul ca atunci cand vorbeste cu tine,tu faci si altceva. Iti urmareste mimica,gesturile,raspunsurile ca sa se convinga de toata atentia ta. Daca te concentrezi mai mult la spalatul vaselor,dandu-i raspunsuri monosilabice si privindu-l doar din cand in cand,nu e bine.

Va gasi in asta motivul perfect pentru a intrerupe discutia. El intelege ca ai multe de facut,dar totusi…

Sa faci planuri de viitor prea repede!

Femeile adora sa-si imagineze viitorul. Ceea ce poate fi romantic,bineinteles,dar in acelasi timp deloc pe placul barbatilor. Ei nu inteleg de ce si-ar petrece aniversarea a 5 ani de casnicie imaginandu-si cum va fi aniversarea de 10 ani.

Pe langa asta,ei pot aprecia canapeaua cea noua,fara sa aduca in duscutie toate celelalte lucruri care mai trebuie cumparate. Sa traiesti momentul,spun barbatii,iti da suficienta energie incat sa poti sa crezi intr-un viitor mai bun.

Sa nu-ti placa prietenii lui!

Prietenia,camaraderia sunt esentiale pentru o viata echilibrata. In schimb,barbatii au impresia ca femeile vad in prietenii lor de fotbal sau de bere doar niste personaje negative. Ei le recomada sa inteleaga odata si odata ca iesirile lor cu baietii nu au nimic de-a face cu viata lor de soti sau de iubiti.

Sa-l sufoci,in loc sa-l rasfeti!

Uneori,barbatii adora alinturile. Alteori,le detesta. De obicei,le adora atunci cand sunt bolnavi sau obositi si le detesta atunci cand sunteti impreuna in mijlocul prietenilor sau in spatii foarte aglomerate.

In situatiile din urma,ei nu-ti recomanda in niciun caz sa folosesti cuvinte precum “iubitel”,“motanel”,“soricel” si altele din aceeasi categorie.

Sa-i reprosezi ceva ce nu a facut!

Pentru el,e suficient de deranjant sa-i spui tot timpul ba “repara dulapul”, ba “du gunoiul!”,ba cine-stie-ce altceva ii mai gasesti de facut. Si daca asta mai poate suporta,nu la fel se intampla si cu reprosurile. Asa ca,daca a uitat sa faca ceva,sa-i reprosezi nu e o solutie. Il va enerva,fii sigura!

Una peste alta,amuzant sau nu,barbatii chiar se declara deranjati de toate aceste lucruri. Tu ce zici,le vei mai face?