Cum l-a cucerit Kate Middleton pe prințul William. Nici nu e de mirare că e topit după ea

Ducesa de Cambridge este considerată un etalon al modei în toată lume, iar ținutele pe care le poartă atunci când apare în public sunt atent studiate, dezbătute și cumpărate ”ca pâinea caldă”.

Dar puțină lume știe că atunci prințul William s-a îndrăgostit de ea, Kate purta o rochie complet transparentă prin care se vedea absolut tot.

Kate și William erau studenți la St Andrews University și drumurile li s-au intersectat de mai multe ori, dar prințul nu a observat-o niciodată pe studenta la istoria artelor.

Însă în 2001, Kate a făcut pe modelul pentru o prietenă din campus, care își prezenta colecția de haine, iar când a urcat pe podium a purtat o rochie dintr-o plasă neagră transparentă cu benzi albastre deasupra sânilor și în partea de jos, deasupra genunchilor.

Creatoarea rochiei povestește că a costat-o cam 30 de lire sterline, dar în 2010, după anunțarea logodnei celor doi, a scos-o la licitație și a vândut-o pentru fabuloasa sumă de 100.000 de lire.

Erau aproape niste copii in momentul in care s-au cunoscut la facultate. S-au maturizat impreuna, au doi copii frumosi si formeaza unul din cele mai indragite cupluri regale europene. Iata cat s-au schimbat Kate si William de-a lungul ultimilor ani intr-o serie de poze inedite:

Nunta celor doi a costat aproape 28 de milioane de euro, iar 1.900 de invitaţi au asistat la ceremonia de la catedrala Westminster Abbey din Londra. Printre aceştia s-au aflat şi fostul fotbalist David Beckham şi cântăreţul Elton John.

Spre sfârșitul anului, cei doi n-au mai putut ține secretă vestea că vor deveni părinți. Astfel, cei doi au anunțat că Ducesa de Cambridge este însărcinată. Venirea pe lume a Prințului George și prima apariție a lui Kate au creat valuri în media.

Atunci, însă, toți au apreciat-o pentru n-au încercat să-și ascundă silueta după naștere oferind astfel un exemplu pozitiv pentru milioane de mămici.

În 2015, Ducele și Ducesa de Cambridge au anunțat că urmează să devină pentru a două oară părinți. Din nou, Kate a ajuns în prim plan și a fost atent urmărită de presă britanică și nu numai. Ca de obicei, ea și-a reciclat ținutele și a demonstrat că poate fi elegantă în orice ipostază

Doi ani mai târziu, spre finalul anului, după nenumărate zvonuri Kate și William au confirmat că vor deveni părinți din nou. Zilele trecute, mai exact pe 23 aprilie, a venit pe lume Prințul Louis. Ca de fiecare dată, Kate a strălucit la câteva ore de la naștere.