Cătălin Botezatu, despre nunta regală: “Cine suntem noi să comentăm o astfel de nuntă? Mie unul îmi este rușine”

Cătălin Botezatu și-a lansat aseară o nouă linie de haine pentru un renumit brand de magazine, ocazie cu care celebrul designer a vorbit, în exclusivitate pentru Unica, despre cel mai mare eveniment al perioadei, nunta regală a Prințului Hary cu Meghan Markle.

Cătălin Botezatu ne-a dezvăluit care a fost, în accepțiunea sa, cea mai bine îmbrăcată vedetă de la nunta regală, lăsându-ne să înțelegem că ținutele celebrităților, la modul general, nu au fost pe măsura așteptărilor sale: “Mie mi-a plăcut cel mai mult ținuta Victoriei Beckham.

Niciodată n-aș fi crezut că o rochie de lungimea celei purtate de ea poate arăta atât de bine. Spun asta pentru că nu s-au făcut până acum rochii elegante de acest gen, toți designerii evitând lungimea aceasta.

În rest, au fost doamne și capete încoronate care au purtat diferite branduri, însă asta nu înseamnă că mi-au plăcut. În schimb, nu vreau să o comentez pe Amal Clooney. De ce? Cine suntem noi să comentăm o astfel de nuntă?

Mie unul îmi este rușine. Din păcate, foarte multe persoane neavizate au comentat nunta regală. Indifernt de țara în care ne-am afla, nu consider că ne dă nimeni dreptul sa comentăm o nuntă regală care are la bază reguli stricte, tradiții, un cod și o etichetă de respectat.” – ne-a declarat Cătălin Botezatu.

Totodată, l-am rugat pe designer să ne analizeze rochia de mireasă și look-ul adoptat de Meghan Markle, având în vedere că a fost o apariție destul de controversată, iar simplii privitori, dar și criticii vestimentari, s-au împărțit în două tabere, cei care au apreciat simplitatea și cei care au criticat-o: “Rochia de mireasă a lui Meghan era de așteptat să fie așa.

A fost de o simplitate extraordinară, de un rafinament aparte, dar nu am înțeles prețul (n.r. între 200.000 şi 400.000 de dolari), pentru că rochii de genul acesta fac și eu. Dar, în acest caz, înțeleg că era vorba de brand și de Casa Regală.

Mi-a plăcut și am apreciat tipul de make-up ales, contrar a ceea ce s-a spus, mireasa a purtat un machiaj extrem de natural. Pe scurt, pot să zic că a fost exact așa cum mă așteptam.” – a concluzionat Cătălin Botezatu.