Schimbări pentru toate zodiile până pe 14 iunie. Venus, planeta iubirii, aduce numai vești bune. Vezi cum îți influențează zodia:

Luna mai este o perioadă încărcată de aspecte astrologice cu impact puternic.

După ce pe data de 15 mai s-a format Luna Nouă în Taur și Uranus, planeta marilor schimbări, a intrat în același semn unde staționează timp de 8 ani, aspect urmat la doar o zi distanță de tranzitul prin Vărsător al planetei Marte, planeta acțiunii, iată că astăzi Venus întră în semnul Racului, unde va sta până pe data de 14 iunie.

Venus este considerată planeta iubirii, a armoniei, a relațiilor, dar și Micul Benefic, iar impactul său asupra zodiilor este, la modul general, unul benefic.

Venus în tranzit prin Rac aduce liniște, afecțiune și dorința de a petrece mai mult timp acasă, alături de familie și de cei dragi, însă există și câteva particularități legate de fiecare zodie, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează acest tranzit. Iată cum îți influențează zodia tranzitul planetei Venus prin semnul Racului!

Berbec

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului se formează întocmai în sectorul casei și familiei, prin urmare nativii Berbec vor dori săpetreacă majoritatea timpului împreună cu cei dragi.

Este posibil să înceapă redecorarea și reamenajarea locuinței sau să plece într-o vacanță împreună cu cei dragi. Relațiile vor fi armonioase și echilibrate, iar dacă până acum au existat conflicte nerezolvate, acestea se vor dizolva ca prin farmec.

Taur

Tranzitul planetei Venus, guvernatorul Taurului, prin semnul Racului se va forma pe casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte, semn că nativii Taur vor putea pleca în minivacante și vor trece printr-o perioadă în care dialogurile cu cei din jur le pot aduce oportunități importante, posibil chiar colaborări avantajoase.

Gemeni

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va influența casa banilor câștigați din muncă proprie, iar nativii Gemeni vor avea ocazia să-și îmbunătățească considerabil veniturile. Nu sunt excluse măririle salariale sau bonusurile pentru performanță.

Rac

Tranzitul planetei Venus întocmai prin semnul Racului va traversa casa personalității, prin urmare nativii acestei zodii vor avea trăiri intense pe parte sentimentală, vor deveni mult mai pasionali și vor fi predispuși la flirt și aventură.

De asemenea, vor simți nevoia de a-și schimba look-ul și garderoba și de a petrece mai mult timp cu partenerul. Pentru cei născuți sub zodia Rac este începutul unei perioade în care viața intimă devine intensă.

Leu

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va traversa casa subconștientului, a izolării și a meditației, iar nativii Leu vor resimți din plin efectele la capitolul dragoste, unde vor căuta răspunsuri și vor trece printr-un puternic proces de introspecție.

Cei născuți sub semnul Leu pot avea parte de aventuri ascunse, întâlniri pe ascuns sau reîntâlniri cu persoane din trecut, posibilitatea de a reîncepe o veche poveste de dragoste nefiind exclusă.

Fecioară

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va influența casa prietenilor, iar nativii Fecioară vor avea ocazia să cunoască oameni noi și să-și lărgească cerul de cunoștințe. De asemenea, disputele și conflictele existente până acum la acest capitol se pot dizolva și armonia se va instala în grup.

Balanță

Tranzitul planetei Venus, guvernatorul zodiei Balanță, prin semnul Racului va influența casa carierei și a imaginii, iar acești nativi își pot îmbunătăți imaginea și statutul profesional. Este o perioadă de afirmare, de recunoaștere a meritelor, iar răsplata materială nu va întârzia să apară.

Scorpion

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va traversa casa călătoriilor, a studiilor și a relațiilor cu persoane aflate în străinătate, dar și casa filosofiilor și convingerilor de viață.

Nativii Scorpion vor trece printr-un proces de împăcare cu propria conștiință, de reechilibrare a unor principii, dar vor fi și dispuși să înceapă cursuri de perfecționare. De asemenea, se pot relua relații cu persoane aflate în străinătate, dar nu este exclus nici să primească oferte de petrecere a unei vacanțe dincolo de hotare.

Săgetător

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va activa sectorul avantajelor materiale, prin urmare nativii Săgetător vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația financiară. Nu este exclus să apară noi propuneri de colaborare sau să primească niște bonusuri.

Capricorn

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va dinamiza casa cuplului și a mariajului, dar și casa parteneriatelor profesionale.

Nativii Capricorn vor avea marea oportunitate de a-și schimba statutul, poate fi vorba de o căsătorie, de o împăcare, de începerea unei noi relații de dragoste, iar în cuplurile unde au existat neînțelegeri, se poate remedia situația. Beneficiile se pot observa, de asemenea, și pe parte profesională unde vor străluci în următoarea lună.

Vărsător

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va traversa casa muncii și a sănătății, prin urmare nativii Vărsător vor observa o ameliorare a relațiilor cu colegii și șefii și, totodată, vor avea mai mult spor și vor reuși să-și ducă la bun sfârșit sarcinile și proiectele.

Pe de altă parte, vor da dovadă de o stare generală de bine, vor fi binedispuși și plini de energie, iar cei care suferă de afecțiuni vor găsi remediile necesare pentru vindecare.

Pești

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va activa casa iubirii, a aventurii și a activităților de artistice, prin urmare nativii Pești vor petrece clipe memorabile alături de partener, iar cei singuri au ocazia să-și întâlnească jumătatea.

Nu sunt excluse nici micile flirturi și aventurile. Pe de altă parte, latura creativă va fi favorizată, iar nativii ar trebui să-și pună în valoare cât mai mult calitățile artistice.