Cum arată casa lui Dani Oțil! „Am cinema în pivniţă”

Iată, cum arată casa de milioane a lui Dani Oțil! Vedeta TV de la Antena 1 a avut câteva dorințe extravagante în ceea ce privește locuința.

„Am cinema în pivniţă”, se laudă Dani Oțil cu mofturile pe care și le-a satisfăcut, după ce s-a mutat din celebra sa garsonieră în care a stat timp de aproape șase ani cu Mihaela Rădulescu.

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune din România și-a prezentat noul „cuibușor de nebunii”. Dani Oțil a arătat în direct cum arată casa în care s-a mutat, după ce a plecat de la garsonieră.

Când a demarat construcția, în urmă cu 3 ani, Dani Oțil a vrut ca noua locuință să îndeplinească trei cerințe de bază. Astfel, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vrut încălzire în pardoseală și un „panou electric, care ridică temperatura în baie și încălzește obiectele din jur„.

Cu încălzire în pardoseală și cinema în pivniță! Așa arată casa de milioane a lui Dani Oțil

Casa de milioane a lui Dani Oțil are „cinema în pivniţă”, după cum a spus chiar vedeta TV de la Antena 1. Dani și-a prezentat locuința în care a ales să se mute.

Încălzirea din pardoseală nu a fost chiar un moft, asta pentru că partenerul lui Răzvan Simion de la „Neatza” nu suportă frigul. „Eu am centrala fixată pe 26 de grade Celsius, de când a început iarna!”, a povestit Dani Oțil.

Dani Oțil a povestit și de o extravaganță făcută pentru a avea confort în baie. „Mi-am luat un panou electric și l-am montat în baie și am tot timpul cu două grade în plus în baie. E o chinezărie, mi-e și frică să nu ia foc, dar încălzește obiectele, nu aerul.”, a povestit prezentatorul.

Înainte să se mute la noua casă, Dani Oțil a locuit într-o garsonieră de 40.000 de euro. Locuința respectivă ajunsese celebră pentru că iubita lui de atunci, Mihaela Rădulescu, a ales să plece din vila sa de la Snagov pentru a locui în micuța locuință alături de Dani Oțil.

Și asta timp de aproape șase ani.