Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru 26 – 27 Ianuarie. Ce au pregatit astrele in weekend pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul runelor pentru acest weekend. Va fi o perioada bună pentru cele mai multe dintre zodii.

HOROSCOP Berbec – Atenție cum acționează, trebuie să fie prevăzător și precaut.

HOROSCOP Taur – la ei se mută bucuria, cadourile, banii, surprize și vești bune. Este vârf de formă la ei.

HOROSCOP Gemeni – dacă vrea să rezolve niște lucruri, trebuie să se miste. Nu fiți îngrijorați pentru că totul se rezolvă. Mult zgomot pentru nimic.

HOROSCOP Rac – cineva se gândește la ei, primesc cadouri, beneficii. Toate sunt gratuități care îi fac plăcere, lucruri trimise de la oameni care îi stimează.

HOROSCOP Leu – o perioadă în care află multe lucruri. O perioadă cu o încărcătură mare, știe cum să se pregătească.

HOROSCOP Fecioară – se mută răbdarea în zona lor. Să fie mai liniștite, temperate, pentru că toate surprizele plăcute vin dacă știu să aștepte. Să nu forțeze mâna norocului.

HOROSCOP Balanță – trebuie să abordeze toate problemele. În perioada asta, schimbați tactica. Unde ați fost buni, bateți cu pumnul în masă. Unde ați fost mai răi, dovediți clemență.

HOROSCOP Scorpion – mobilizarea forțelor pentru a-și face un statut, o situație, în familie și în societate. Își iau viața în propriile mâini și rezolvă ce au nevoie.

HOROSCOP Săgetător – problemele rămase din trecut își găsesc rezolvarea doar cu acel consiliu de familie. Adunarea tribului, iar șamanul-șef spune ce are de rezolvat.

HOROSCOP Capricorn – intră cu o suită de schimbări majore. Vin năvalnic, așa că pregătiți-vă și luați-le așa cum vin.

HOROSCOP Vărsător – Caută și găsesc ceva nou. Este o perioada buna pentru casa si relatie.

HOROSCOP Pești – Revigorare pe toate planurile, psihic, fizic, material.