Cine este de fapt Kidd Strobe, tânărul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent!

Kidd Strobe, alias Bonebreaker, este contorsionistul al cărui moment la această ediție a emisiunii ”Românii au talent”, sezonul 9, a ridicat juriul în picioare și l-a convins pe Andi Moisescu să apese butonul auriu.

Kidd Strobe, pe numele său de scenă Bonebreaker, este originar din San Francisco. Acesta a participat în trecut și la ”America’s Got Talent” și este celebru în mediul online, clipurile sale având zeci de mii de vizulizări pe YouTube.

Bonebreaker a apărut în numeroase videoclipuri ale unor artiști internaționali, impresionând cu mișcările sale care sfidează legile anatomiei. Îl puteți vedea astfel în clipuri precum ”Red Nose” – Sage The Gemini, ”Ripped” – E40 și Lil John, „Boys And Girls” – Will I Am, Ayo – Chris Brown ft Tyga.

A jucat în reclame și numeroase clipuri, extrem de apreciate în mediul online. Pe lângă faptul că este dansator profesionist, acesta s-a apucat în ultimul timp și de rap.

”Nu am lăsat niciodată pe cineva să-mi spună că nu pot”, declară Kidd Strobe, adăugând că secretul succesului lui este foarte multă muncă, potrivit Protv.ro

De asemenea, Andra și Florin Călinescu s-au grăbit și ei să aprecieze baiatul de pe scena Românii au Talent.