Cel mai nou cuplu de la Hollywood! Leonardo DiCaprio, relație cu fiica lui Al Pacino

Leonardo DiCaprio nu se mai poate ascunde! Paparazzy l-au surprins pe actorul în vârstă de 45 de ani alături de femeia cu care împarte bune și rele de mai bine de un an.

Prietena lui în vârstă de doar 21 este nimeni alta decât fiica vitregă a bunului său prieten Al Pacino!

Cei doi sunt prieteni de mai bine de zece ani, așadar, Leonardo DiCaprio o cunoaște pe frumoasa Camila Monrrone de pe vremea când aceasta avea vârsta de …10-11 ani!

Leonardo DiCaprio și iubita sa, Camila Monrrone, sunt împreună deja de un an de zile, însă au reușit să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Așa au vrut să rămână iubirea lor și joi, 7 martie, când cei doi au ieșit la cumpărături. Actorul a făcut tot posibilul să nu fie recunoscut.

Leonardo DiCaprio joacă în filmul „Once Upon A Time in Hollywood” alături de Al Pacino
Cozorocul șepcii tras aproape de tot pe față și gluga hanoracului nu l-au putut însă feri pe Leonardo DiCaprio de ochii ageri ai paparazzilor.

Cei doi au fost surprinși împreună pe o stradă din Hollywood, după ce au fost la cumpărături în West Hollywood.

Camila Monrrone este și ea actriță, dar și fotomodel. Superba iubită a lui Leonardo DiCaprio a fost în cataloagele Victoria’s Secret , a defilat pentru Moschina și a fost pe coperta revistei Vogue din Turcia.

Actorul urmează să se întoarcă pe marile ecrane, după o pauză de patru ani. El va putea fi văzut în cinematografe din 26 iulie, în filmul „Once Upon A Time in Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino.

Pelicula lui Tarantino spune povestea asasinării actriței Sharon Tate, iar Leonardo DiCaprio va juca alături de posibilul său socru, Al Pacino!

Din distribuţia celui de-al nouălea film al cineastului american fac parte Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, în roluri principale, Al Pacino, Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden şi Tim Roth.