Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după despărțirea de Alex Bodi: ”Cu Victor, întotdeauna!”

Bianca Drăgușanu a oferit o declarație, după despărțirea de Alex Bodi. Aceasta a spus, la 3 zile de la despărțirea de Ale Bodi, că va fi întotdeauna prietenă cu Victor Slav, cu toate că fanii cuplului și-ar dori să-i vadă din nou împreună, acest lucru pare că nu se va mai întâmpla.

De asemenea, surse din apropierea celor doi au menționat faptul că Slav face notă discordantă între bărbații aleși de Bianca până acum. Acesta, nu ar aspune ceva rau de Bianca în fața altor bărbați sau a diverselor persoane.

Deși Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai sunt împreună de mai bine de un an de zile, au rămas în relații de prietenie foarte bune, de dragul fetiței lor.

Cei doi știu că viața lor nu trebuie deloc să o afecteze pe Sofia, așa că se întâlnesc destul de des pentru ca micuța să petreacă timp cu ambii părinți și să nu simtă atât de mult separarea lor.

„Slav face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii.

Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă.

Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa Biancăi nu este treaba lui”, conform unei surse din apropierea lui Victor.

Bianca Drăgușanu, relație de neclintit cu tatăl copilului ei

Bianca Drăgușanu are o viață a ei, dar nu uită niciodată de cel care i-a oferit cel mai frumoas cadou din viața sa, pe Sofia.

Aceasta nu se lasă mai prejos și are mereu cuvinte de laudă la adresa lui Victor Slav. ”Este o persoană minunată, este tatăl copilulului meu, nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru. Voi rămâne, întotdeauna prietenă cu el”, a spus vedeta într-un interviu.