Ce spune Luana Ibacka despre actuala soția lui Cabral, Andreea

Ce părere are Luana Ibacka despre Andreea Pătrașcu, actuala soție a lui Cabral. Mulatrul și-a refăcut viața alături de Andreea, femeia care l-a făcut de curând tătic pentru a doua oară. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar despre primul mariaj se știe că s-a încheiat în termeni amiabili.

Luana și Cabral au împreună o fiică, pe Inoke. Relația dintre ei este una cordială, iar faptul că prezentatorul TV s-a recăsătorit cu Andreea nu a deranjat-o deloc pe fosta doamnă Ibacka.

Un singur detaliu a supărat-o pe Luana, care a vorbit despre relația pe care a avut-o cu simpaticul prezentator de la Pro TV.

Luana Ibacka a vorbit despre motivele divorțului de Cabral

Luana Ibacka a mărturist care au fost motivele separării de Cabral: „Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună.

În 2002 ne-am căsătorit când deja urma sa devenim parinti. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta.

S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece”, a declarat Luana.

Cabral și fosta lui soție sunt în relații bune, iar aceasta din urmă o place foarte tare pe Andreea, actuala soție a mulatrului. Un singur lucru o deranjează însă:

„Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a mai explicat Luana Ibacka.

Andreei Ibacka l-a făcut tătic pentru a doua oară pe Cabral