A luat-o pentru ca era tanara si frumoasa, iata cum arată soţia lui Gabriel Cotabiţă, la 2 ani de la nuntă

Gabriel Cotabiţă şi Alina, femeia care i-a fost alături artistului în cea mai grea perioadă e vieţii sale, şi-au unit destinele în 2016. Pe atunci, Alina radia de fericire la braţul iubitului ei cu aproximativ 30 de ani mai în vârstă.

Anii au trecut, iar cei doi par la fel de fericiţi ca la început. Mai mult, Alina pare că întinereşte. Ea a uimit pe toată lumea cu felul în care arată, la doar doi ani de la nuntă. Se vede că femeia se menţine în formă, iar anii parcă nici măcar nu trec peste ea.

Cum arată soția lui Gabriel Cotabiță, la 2 ani de la nuntă

De cealaltă parte, Gabriel Cotabiţă păşeşte mereu mândru la braţul Alinei, dovadă că femeia care i-a fost alătruri la bine şi la greu îl face foarte fericit şi acum.

„Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește. I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit.

Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”, declara, acum ceva timp, Gabriel Cotabiță.

Artistul are deja 3 fiice, rezultatul căsătoriei cu Ioana Nagy. Acestea se numesc Aela, în vârstă de 36 de ani și gemenele Milena și Eliza, de 29 de ani.