Au împlinit 24 de ani iubire. Cum s-au cunoscut Monica Davidescu şi Aurelian Temișan

Monica Davidescu (46 ani) şi Aurelian Temișan (46 ani) au sărbătorit in ianuarie, 24 de ani de când s-au cunoscut. Cei doi au o minunăție de fetiță, pe nume Dora, în vârstă de 8 ani.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au sărbătorit în familie 24 de ani de când sunt împreună. ”Cam pe la ora asta, cu 24 de ani în urmă, ne cunoșteam la un spectacol. Am rămas împreună în spectacolul vieții și în culise, și pe scenă. Acum suntem trei.

Și sperăm la cât mai mulți ani împreună!”, a scris actriţa Monica Davidescu în dreptul unei imagini, în care apare alături de Aurelian Temișan și de fiica lor, Dora, în vârstă de 8 ani. Micuța are de pe acum veleități artistice.

La spectacolul dedicat regretatului artist Dan Spătaru, de anul trecut, din octombrie, de la Sala Palatului, Aurelian Temișan a cântat o melodie din repertoriul acestuia, împreună cu fiica lui, Dora, spre deliciul spectatorilor.

Monica Davidescu are 44 de ani, însă reușește cu brio să se mențină în formă. Dovada stă în ultimile imagini de pe contul de socializare.

În vara anului trecut, Aurelian Temișan a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din partea soției lui. ‘După ultimul meci de pregătire (ținut la Ploiești), de dinaintea Campionatului Mondial de Fotbal al Artiștilor (Rusia, 5 – 15 iunie 2015), Monica mi-a dat întâlnire seara, în București, într-o locație publică, numai pentru noi.