Osvaldo Rios are aproape 60 de ani. Iata cum arata indragitul actor

Osvaldo Rios este unul dintre actorii preferați ale multor fane de telenovele, din întreaga lume. În anii ’90, acesta fascina multe femei cu zâmbetul său cuceritor și cu fizicul atractiv. Iată cum arată acum actorul!

Osvaldo Rios este într-o formă fizică foarte bună Chiar dacă au trecut mulți ani de când a apărut în rolurile sale din telenovelele care l-au consacrat, iar Osvaldo Rios împlinește anul acesta 59 de ani, actorul se află într-o formă fizică foarte bună.

Osvaldo și-a păstrat zâmbetul șarmant cu care a făcut furori în multe telenovele.

Pe contul său de Instagram, aceasta este foarte activ

Osvaldo Rios nu a renunțat nici la actorie, dar nici la cântat și în prezent este implicat în numeroase acțiuni caritabile. În plan personal, Osvaldo a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci și cu actrița Geraldine Fernandez.’

Actorul are trei băieți: pe Giuliano, Osvaldo și Alessandro.Totodată, Osvaldo a avut o relație cu Shakira, pe vremea când ea era la începuturile carierei. Osvaldo Rios este un actor și cântăreț portorican.

Acesta a apărut în multe telenovele de succes precum: „Corazon Salvaje”, „El Juramento”, „Zorro: La Espada y la Rosa”, „Decisiones”, „Angel Rebelde”, „Tres destinos”, „Kassandra”, „Amor a nadie” sau „Bento Cego”.