Ce culoare trebuie sa aiba portofelul, in functie de zodie! Uite asa atragi bunastarea si norocul

Se pare ca atunci cand iti alegi portofelul, acest lucru te poate ajuta sa iti sporesti abundenta financiara. Portofelul este “casa” banilor, iar banilor nu le place sa fie tratati simplu si cu neglijenta.

Banii vin catre oamenii care ii trateaza cu respect, apreciere si recunostinta.

Portofelul tau trebuie sa fie destul de mare si incapator, compartimentat astfel incat sa exista loc atat pentru bancnote, cat si pentru maruntis, iar aceste doua spatii trebuie musai sa fie separate – banii iubesc oridinea si disciplina.

Atunci cand alegi un portofel, acesta nu trebuie sa fie neaparat scump, insa trebuie sa fie pe placul tau, sa te atraga si sa te faca sa te simti bine. Nu trebuie sa iti fie rusine cu portofelul tau. Daca ai un portofel foarte uzat, e timpul pentru unul nou, unul care sa exprime cine esti, care sunt scopurile tale si ce experiente frumoase vrei sa atragi si sa creezi in viata ta.

Vrei sa ai un portofel care sa iti aduca bani? Daca crezi in horoscopul banilor, atunci acest lucru este posibil daca alegi un portofel conform cu semnul astrologic. Deci, ce fel de portofel iti va atrage bogatia?

Berbec

Berbecul trebuie sa aleaga portofele din piele scumpe. Acest accesoriu va accentua statutul sau si va fi un excelent talisman pentru bani. Culori preferate: rosu, auriu si purpuriu.

Taur

Taurul se potriveste cu un portofel modest, dar cu gust. Preferabil fara desene si inscriptii. Bani sunt atrasi de culorile verde si galben.

Gemeni

Pentru Gemeni se recomanda doua portofele la purtator. Acest lucru ii va ajuta sa-si stabilizeze situatia financiara. Culoarea portofelului trebuie sa fie albastru, gri sau portocaliu.

Rac

Norocul Racului in bani vine cu un portofel cu o multime de compartimente si buzunare. Culoarea portofelului trebuie sa fie violet, argintie sau verde deschis.

Leu

Portofelul unui Leu ar trebui sa fie luxos. Cu paiete, pietre, inscriptii, desene, nituri si alte decoratiuni care ii arata pe loc creativitatea. Culoarea norocului monetar in acest caz este negru, auriu si purpuriu.

Fecioara

Portofelul unei Fecioare, in primul rand, ar trebui sa fie confortabil si practic. Culorile recomandate de horoscop sunt alb, verde si albastru pal.

Balanta

Cea mai echilibrata zodie trebuie sa aleaga un portofel elegant si original. Culorile norocului monetar sunt albastru si turcoaz.

Scorpion

Doar un portofel de calitate si scump poate atrage norocul in bani pentru Scorpioni. Culorile recomandate de horoscop sunt rosu, galben, portocaliu, auriu.

Sagetator

Sagetatorul trebuie sa aleaga un portofel mare si luminos, care va deveni un far care sa-i atraga banii. Culori bune pentru acesta sunt albastru, verde, purpuriu.

Capricorn

Capricornul va merge pe varianta unui portofel cu design clasic. Culorile recomandate pentru a-i atrage norocul monetar sunt negru, albastru, maro.

Varsator

Pentru Varsator, un portofel facut de cineva apropiat va aduce noroc financiar. Culorile pe care le prefera sunt turcoaz, albastru, bluemarin.

Pesti

Succesul monetar al Pestilor este adus de un portofel vintage. Culori sale norocoase sunt albastru, otel, argintiu, alb.