Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2019. Berbecii iau decizii majore, Pestii asteapta vesti importante

Mercur părăsește Gemenii, zodia sa de Domiciliu, încă de la 4 iunie 2019 și va traversa Racul până la 27 iunie. Din acest motiv, se anunță schimbări importante pentru multe dintre zodii.

Urmează o perioadă în care oamenii vor putea vorbi mai mult și își vor deschide mai mult sufletul. Din acest motiv se recomandă mai multă prudență în perioada care urmează.

Iată ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 10 – 16 iunie și ce ar trebui să faci pentru a avea o săptămână reușită.

Berbec:

Ești decis să schimbi ceva în zona financiară, așa că săptămâna aceasta poate fi momentul propice pentru a cere o mărire sau, de ce nu, să cauți un loc de muncă mai bine plătit. Scoate-ți la iveală abilitățile de negociator.

Taur:

Învață să fii mai răbdător cu cei din jurul tău și nu uita de expresia „vorba dulce mult aduce”. Ai ocazia să creezi relații de prietenie și de afaceri, care te vor ajuta foarte mult. Fii mai cumpătat la bani.

Gemeni:

Nu te arunca în această săptămână cu capul înainte, oricît de tentantă pare o afacere. Gândește-te de mai multe ori înainte. Fii mai atent și la cheltuieli, deoarece, chiar dacă Mare e în casa câștigurilor, nu va sta pentru totdeauna aici.

Rac:

Petrece mai mult timp alături de cei dragi și lasă-te răsfățat de ei. Ai nevoie de unele sfaturi, cere-le și poți să le primești. Încearcă să fii mai temperat în relațiile cu cei din jur, pentru că totul se poate schimba la 180 de grade. S-ar putea să regreți amarnic apoi.

Leu:

Ai mari șanse de a cunoaște pe cineva, iar astrele îți vor fi alături. Ești mai fermecător ca de obicei și vei atrage lumea ca pe un magnet. Cei singuri își pot găsi sufletul pereche, cei care au deja pe cineva ar putea intra în atenția altei persoane.

Fecioară:

Poți primi ocazia de a călători undeva unde nu ai mai fost sau de a merge la un eveniment important. Nu rata aceste șanse, deoarece ai șansa de a cunoaște oameni noi și de a-ți schimba viața, în moduri pe care nici nu le bănuiești.

Balanță:

Simți nevoia mai mult ca oricând să te afirmi în grupul de prieteni. Fie că vrei să deții controlul în luarea unei decizii sau să organizezi ceva, te vei da peste cap să iasă totul ca la carte și ca toți să te aprecieze și să te laude la finalul zilei.

Scorpion:

Ești mai agitat ca niciodată, iar acest lucru se poate resfrânge în relațiile cu cei din jurul tău. Fii mai precaut în ceea ce spui și ceea ce faci, deoarece riști să strici ceea ce ai construit în luni de zile cu multă greutate.

Săgetător:

Te simți plin de energie, iar acest lucru te ajută să termini mai repede anumite proiecte. Nu uita însă să îți iei și niște timp liber pentru tine, să te bucuri de momente de vis alături de persoanele dragi.

Capricorn:

Relația cu persoana iubită se poate deteriora în cazul în care continui să faci anumite remarci ori reproșuri. Fii mai precaut în ceea ce spui, deoarece pot veni nori grei peste relația voastră. Gândește-te bine înainte să deschizi gura.

Vărsător:

Săptămâna aceasta se recomandă să ai mai multă diplomație atunci când vorbești cu cei din jurul tău. Vorbele pot fi ușor interpretate și duse mai departe. Nu risca să îți împărtășești secretele cuiva nepotrivit.

Pești:

Poți primi niște vești neașteptate din partea unei persoane care vrea să te revadă sau să reia legătura cu tine. Gândește-te bine dacă este cel mai bun lucru pentru tine să faci acest lucru și dacă ești pregătit pentru această schimbare.