Carmen Iohannis, lăudată în presa internațională pentru ținutele purtate la Paris

Carmen Iohannis a fost lăudată în presa internațională pentru ținutele pe care le-a purtat la dineul dat de familia Macron la Palatul Elysee, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la semnarea Armistițiului care a încheiat Primul Război Mondial.

Prima doamnă a României a fost apreciată de presa internațională pentru ținutele pe care a ales să le poarte la Paris cu ocazia Zilei Armistițiului.

Într-un articol despre Primele Doamne participante, Daily Mail comentează ținutele soțiilor liderilor europeni, iar Carmen Iohannis a fost remarcată grație eleganței de care a dat dovadă.

Carmen Iohannis a ales un palton bleu pentru prima parte a zilei, la dejunul de la Palatul Elysee. Daily Mail a lăudat paltonul albastru de catifea, oferind și câteva detalii din biografia Primei Doamne.

Totodată, jurnaliștii au observat că soția președintelui român avea unghiile vopsite în roșu și au apreciat pata de culoare pe care a adus-o ținutei sale în acest fel.

Pentru seară, la dineul oficial la care au participat toți șefii de stat ai țărilor implicate în primul Război Mondial, printre care și Donald și Melania Trump, Carmen Iohannis s-a prezentat într-o rochie confecționată din catifea albastră, Prima Doamnă atrăgând, astfel, toate privirile.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a numărat printre cei peste 70 de lideri internaţionali care au participat, duminică, la Arcul de Triumf din Paris, la ceremonia Centenarului Armistiţiului care a pus capăt ostilităţilor din Primul Război Mondial.