Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună

Au format un cuplu mai mulți ani. Căsătoria, așa instituționalizată, nu a mers, ci au rezistat mai mult împreună fără acte și chiar au o fetiță superbă căreia i-au serbat ziua de naștere.

După ce, de câteva luni, s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost împreună ca și când nimic rău nu s-ar fi întâmplat între ei.

O petrecere de zile mari i-au organizat părinții micuței Sofia care, ieri, a împlinit doi ani. Evenimentul, încărcat de emoție și culoare, a avut loc acasă la Bianca, unde au fost invitați doar prietenii apropiați.

Însă, deși inițial zvonurile erau că Victor va lipsi de la ziua fiicei sale, mai ales că, de curând, a fost văzut în compania unei alte femei, despre care se spune că i-ar fi mai mult decât o prietenă, acesta a venit acasă la Bianca și, în prezența micuței, s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între el și celebra blondă.

Cei doi părinți au stat alături, și-au zâmbit și chiar s-au îmbrățișat. Ba chiar Bianca a postat pe pagina ei de socializare un colaj aniversar cu imagini din diferite etape de vârstă a Sofiei, din care nu lipsea nici Victor.

Acest semn de normalitate, tot mai rar întâlnit în cuplurile de la noi care au copii și se despart, demonstrează că, în ciuda faptului că s-au despărțit, Bianca și Victor își asumă împreună creșterea fiicei lor.