Victor Slav : Prima declaratie despre relaţia dintre el şi misterioasa blondă cu care a ieşit în club

În weekend, prezentatorul TV a ieşit în club alături de colegii şi prietenii săi, Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu. Aceştia au fost văzuţi alături de câteva fete, imediat s-a zvonit că Victor ar avea o nouă iubire. Acesta a făcut şi primele declaraţii!

Zvonurile că acesta şi-ar fi făcut o nouă iubită au ajuns şi la urechile prezentatorului care a dezminţit totul, Victor a clarificat că între el şi misterioasa blondă, Răduca, nu este altceva în afară de o relaţie de prietenie.

Cel care le-a făcut cunoştinţă este Cătălin Cazacu, prietenul său. Mai mult decât atât, Victor şi blondina nu s-au cunoscut acum, ci în urmă cu câteva luni, la mare.

„Nu se pune problema unei noi legături sentimentale în ceea ce mă privește. Acea față este o prietenă de a mea, de a lui Cazacu, și de a lui Giani. (n.r. colegii săi de la emisiunea Vulturii de noapte, de la Kanal D)

Am cunoscut-o prin intermediul lui Cătălin în această vară. Era o bună cunoștință de a lui. Suntem într-un cerc de vreo 20 de amici, care se întâlnesc din când în când la o ieșire în club și se distrează. Atât!

Vom stă la aceeași masă, ca și acum, însă, repet, nu este și nu va fi nimic special, doar o relație de frate și soră, dacă vreți”, a declarat Victor Slav pentru wowbiz.ro.

Cine este misterioasa blondă

Potrivit informațiilor în presă, Raduca, prietena apropiată a lui Cătălin Cazacu , merge des la diferite petreceri alături de amici. Ea este prietenă cu Ramona Olaru, asistenta TV de la ”Prietenii de la 11”.