Astrologii spun că acestea sunt cele mai dificile femei, in functie de zodie

Încrezute, le cam place barfa, nu spun mereu adevarul sau chiar plângăcioase. Sunt trăsăturile a câteva dintre zodii, despre care astrologii spun că sunt cele mai rele din întreg horoscopul.

Descoperă care sunt acestea și stai departe de ele, mai jos:

Scorpion

De obicei, femeia născută sub semnul Scorpion este foarte secretoasă și suspicioasă. Nu suportă sub nicio formă să fie criticată și, ba mai mult, e iute la mânie. E sarcastică și răutăcioasă din fire, așa că face orice ca să se simtă bine.

5 trasaturi negative ale Scorpionului

1. Sunt gelosi. Scorpionul este extrem de posesiv cu persoana iubita si are adesea crize de gelozie. Aceasta gelozie este, de multe ori, motiv de despartire intr-o relatie.

2. Sunt secretosi. Le vine greu sa aiba incredere in oameni, motiv pentru care nu le impartasesc prea multe lucruri. Va fi greu sa afli prea multe lucruri despre viata privata a unui Scorpion.

3. Poarta pica. Scorpionii sunt sensibili, motiv pentru care este usor sa ii ranesti. O data ce i-ai suparat, va fi greu sa ii impaci.

4. Sunt manipulatori. Reusesc mereu sa duca lucrurile in directia in care isi doresc.

Pești

Adoră să plângă și se pricepe de minune să facă oamenii să plângă. Femeile născute în zodia Pești se cred mereu marginalizare și ignorate, iar atunci când sunt nervoase, ele acționează fără să stea prea mult pe gânduri.

Trasaturi negative:

1. Ignora realitatea atunci cand se intampla ceva rau. Decat sa se ocupe de proboema atunci cand ceva nu merge bine, dau vina pe ghinion sau pe altceva doar ca sa evite situatia neplacuta.

2. Sunt idealisti. Se agita foarte tare in legatura cu felul in care ar trebui sa arate lucrurile. Tocmai pentru ca sunt idealisti, si cele mai bune rezultate intr-un domeniu li se par mediocre.

3. Sunt lipsiti de vointa. Sunt usor de ranit si se demoralizeaza foarte usor. Cu toare talentele si resursele lor, adesea au probleme cu increderea in sine.

4. Sunt ultra sensibili. Au tedinta de a face din tantar armasar. Pun tot ce le zici la suflet si emotiile lor sunt intotdeauna duse pana la extreme.

5. Sunt pesimisti. Daca lucrurile nu evolueaza in directia in care isi doresc ei, se demoralizeaza usor si isi pierd motivatia de a continua.

6. Sunt lenesi. Daca lucrurile nu sunt atat de importante pentru ei, sunt extrem de lenesi. Energia si entuziasmu lor piere rapid.

Fecioară

De cele mai multe ori, când spui Fecioară te gândești la o persoană cu chip angelic. Ei bine, persoanele născute în această zodie nu sunt deloc așa. Sunt mereu răutăcioase și nemulțumite, sunt fixiste și nu îi plac schimbările, motiv pentru care nu ascultă de sfaturile nimănui.

Sunt persoane care critică exagerat şi îi fac pe cei din jur să se simtă mizerabil. Le place această activitate şi găsesc defecte şi greşeli în aproape orice.

Critica constructivă nu există pentru ele, ele te pun la pâmânt din pură plăcere. Acest lucru le ajută să îşi mascheze propria nesiguranţă. Dacă eşti o persoană sensibilă, este mai bine să stai departe de ele, pentru că te va face să te simţi extrem de prost fără nicio urmă de remuşcare.