Răzvan Simion, surpriză pentru Lidia Buble: ”Aveam nevoie de așa ceva”

Răzvan Simion este foarte atent cu iubita lui și-a făcut o super surpriză. Lidia Buble și prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” vor pleca într-o minunată și mult așteptată vacanță. Locul pe care l-au ales este unul parcă desprins din filme.

După muncă și răsplată. Lidia Buble și Răzvan Simion vor pleca în curând într-o minunată vacanță în Maldive. Cei doi se vor relaxa timp de nouă zile departe de România. Acum rămâne de văzut dacă se vor întoarce trei din mult dorita vacanță exotică.

Prezentatorul emisiunii la care a fost prezentă Lidia Buble a dat-o de gol pe artistă. „Am înţeles că pleci în vacanţă. Ai primit cadou o excursie… de la domnul, eu vorbesc cu el… s-ar putea să se întâmple acolo.( n.r. să rămână însărcinată). Unde plecaţi, în Maldive?”, a spus moderatorul.

”Plecăm nouă zile, aveam nevoie de o vacanţă. N-am mai avut de mult timp şi aveam nevoie de aşa ceva.”, a declarat Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV.

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt de nedespărțit

Răzvan Simion gătește și chiar se pricepe, prezentatorul TV își însoțește iubita chiar și la cumpărături, iar răbdarea este calitatea lui de bază. „Credeţi-mă, Răzvan este bărbatul ideal. Găteşte şi cel mai mult îmi place că are răbdare să vină cu mine la cumpărături.

Sunt o norocoasă. Din acest punct de vedere chiar sunt cea mai norocoasă. Mereu are răbdare, mă ajută, îmă dă tot felul de sfaturi, dacă mi se potriveşte sau nu.”, a spus în exclusivitate Lidia Buble pentru Revista VIVA!.