Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer

Andi Moisescu a vorbit despre relația cu Olivia Steer. Juratul de la ”Românii au talent” a povestit, într-un interviu, ce i-a ajutat să-și mențină relația, cum se simte în noului sezon al concursului de talente și dacă s-ar vedea într-un proiect de televiziune alături de soția sa.

Întrebat dacă și-ar dori să aibă o emisiune împreună cu partenera sa de viață, Andi a răspuns: „Noi ne-am ferit să amestecăm vreodată familia cu profesia. Credem mai mult în buna lor separare”.

Andi Moisescu a vorbit despre relația cu Olivia Steer

Mai mult, dacă și-ar dori să facă parte dintr-un proiect în care să se gătească după rețetele vegane ale Oliviei, juratul a răspuns:

„Chiar o emisiune, nu. Dar rețetele le-aș încerca, sincer să fiu, dacă m-aș apuca să gătesc într-o colecție de video-uri, la un moment dat”.

Cât despre cum face față proiectelor sale, anume ”Românii au talent” , ”Pe bune” și ”Apropo TV”, Adi Moisescu a răspuns că disciplina este cea care face minuni.

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 13 ani

„Până acum am descoperit o singură variantă: o organizare buna la care am adăugat o disciplină de fier.

Norocul meu e că în combinația asta mă simt eu, în general, cel mai bine, căci altfel nu știu cum aș fi scos-o la capăt. Mă rog, să nu înțeleagă cineva din tot ce-am spus că m-aș plânge.

Nu e ca și cum n-ar exista meserii cu adevărat istovitoare pe lumea asta, cărora oamenii le fac față chiar și fără satisfacțiile de care mă bucur eu”, a răspuns juratul de la ”Românii au talent”.

De asemenea, acesta a vorbit și despre defectul său. „Sunt obositor de organizat. Am agenda făcută în detaliu pe cel puțin un an înainte. Dar cine mai poate schimba ceva la mine, acum, la vârsta asta?”, a răspuns cu sinceritate Andi Moisescu.