Cum a fost acceptat Irinel Columbeanu de parintii Oanei Cojocaru! Ce a dezvaluit despre tatal acesteia

Fostul sot al Monicai Gabor nu se dezice de eticheta de barbat galant, asa ca procedeaza cu Oana Cojocaru, noua lui iubita, la fel cum a procedat si in trecut.

A divortat de Monica in urma cu 7 ani, iar de atunci nu si-a mai cladit nicio relatie serioasa. De data aceasta lucrurile s-au schimbat.

Iubita lui Irinel Columbeanu este cu 39 de ani mai tanara decat afaceristul, insa acest lucru nu pare sa o deranjeze.

Oana Cojocaru are 21 de ani, este fotomoedel si totodata studenta la Universitatea Hyperion, la Stiinte Economice. Lucrurile devin serioase intre ei, asa ca milionarul i-a pus la dispozitie intreaga vila de la Izvorani si tot confortul necesar. Nici nu e de mirare ca vrea sa ii intre in gratii.

Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru sunt impreuna de mai bine de doua luni, insa la inceput au fost nevoiti sa treaca printr-o situatie mai ‘delicata’, datorita parintilor fetei.

Cum era de asteptat, diferenta mare de varsta intre ei a fost cu greu acceptata de tatal Oanei, care a fost la un pas de a-si dezmosteni fiica daca mai continua sa se vada cu Irinel. Insa acum apele s-au mai linistit, iar afaceristul sustine ca parintii Oanei l-au acceptat intr-un final.

”Este adevarat ca au fost niste probleme la inceput, tatal ei nu a fost de acord initial, dupa care a spus ca este decizia ei si a acceptat.

El a fost mai vehement, nu mama ei. In ceea ce priveste relatia si mutatul nostru impreuna, totul decurge firesc, nu vreau sa fortam nota. Ne gandim la vacanta, dar nu ne-am decis pana acum”, a marturisit Irinel Columbeanu pentru Click!