Bianca Drăgușanu: “Avem un copil minunat pe care trebuie să-l creștem împreună”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit după o relație de șase ani, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea.

Deși păreau un cuplu foarte solid și chiar vorbeau despre faptul că își mai doresc copii împreună, vedeta TV a confirmat informația, iar ruptura pare a fi una definitivă.

Bianca Drăgușanu(36 de ani) și Victor Slav (38 de ani) au împreună o fetiță, Sofia Natalia, în vârstă de aproape 2 ani. Deși își mai doreau împreună copii, cei doi se pare că nu mai reușesc să se înțeleagă deloc și au decis să meargă pe drumuri diferite.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu timp de șase ani

Bianca a făcut primele declarații despre despărțirea lor. „Este foarte adevărată povestea apăruta în presă. Nu aș vrea să vorbesc prea mult pe acest subiect.

Am ajuns amândoi la o maturitate, suntem cei mai buni prieteni, ne iubim, ne respectam. Nu știm ce ne rezerva viitorul, știm doar că trebuie să creștem un copil frumos împreună. Sunt sigură că va fi mereu alături de noi, eu o să-i fiu mereu alături.

Fiecare pe drumul lui. Avem un copil minunat pe care trebuie să-l creștem împreună. Știu că vom fi fericiți. Am cântarit-o și a fost o decizie de comun acord”, a declarat Bianca Dragusanu pentru WOWbiz.ro.

Cei doi s-au cunoscut în 2012, iar un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele și au devenit părinți.