De ce a renuntat Madalin Ionescu  la televiziune? Acum, prezentatorul a marturisit adevaratul motiv al plecarii

De cand fiica sa a venit pe lume, Madalin Ionescu a devenit casnic. Acesta a renuntat la jobul de la Kanal D.

De ce Madalin Ionescu a renuntat la televiziune! S-a aflat acum, la un an de cand a renuntat la postul de prezentator la WOWbiz, Kanal D.\

Acesta a avut probleme de sanatate si a preferat sa ia o pauza lunga. In plus, a marturisit ca vrea sa isi ajute sotia la cresterea fiicei lor.

Acum, prezentatorul a marturisit adevaratul motiv al plecarii. E vorba de probleme cu inima care se puteau agrava. Asa ca a decis ca e mai bine sa faca pauza. In locul lui a venit Victor Slav la WOWbiz.

”Eu când am plecat de la Kanal D aveam mușchiul inimii demineralizat… colonul spastic… Am muncit 11-12 ore pe zi ani de zile și nu e simplu deloc, pentru că în fiecare zi o iei de la capăt.

În televiziune presiunea este atât de mare, nu e ca în alt domeniu în care stai și poți să anticipezi ce vei face peste opt luni de zile. În televiziune dacă nu mai merge, poți să zbori peste noapte”, a explicat Mădălin Ionescu pe Facebook.

In prezent, Madalin Ionescu realizeaza un show pe contul sau de Facebook. Acesta invita diverse vedete din lumea televiziunii. Acolo poarta discutii libere despre diverse subiecte. Recent, a abordat subiectul muncii in televiziune, o meserie extrem de grea, dar frumoasa!