9 semne care arata ca “cineva acolo sus” te vegheaza si te ajuta

Fiecare primim la nastere propriul inger pazitor, care ne avertizeaza si ne protejeaza in viata. Dar uneori ni se pare ca a uitat complet de noi si ca este ocupat cu alte lucruri. Cum sa intelegem ca ingerul pazitor este aproape si alaturi de noi?

1. Pene

Penele care cad de sus sunt un semn pe care ti-l trimite ingerul, oferindu-si ajutorul si sprijinul. Daca le gasesti intr-un loc neobisnuit, acesta este un semn clar ca ingerul se afla in apropiere si te protejeaza.

2. Nori

Ingerii iti trimit un semnal, creand nori in diferite forme in cer. De obicei, aceasta este calea de a-ti spune ca te supravegheaza si te pazesc. Un nor sub forma unei inimi este un mesaj despre schimbarile pozitive viitoare in sfera iubirii. Norul sub forma unui animal trebuie interpretat in functie de natura animalului insusi.

3. Arome

Aromele minunate care vin de nicaieri ne spun ca ingerul isi arata prezenta. Poate fi mirosul de flori, ciocolata sau orice alt miros care iti place. Uneori putem chiar sa mirosim persoana pe care o iubim. Toate acestea ne amintesc de iubirea ingerului pazitor.

4. Copii si animale

Daca copilul se uita spre tavan si chicoteste, atunci simte prezenta unui inger. Se crede ca animalele si copiii mici comunica usor cu „cealalta parte”. Ingerii pazitori sunt intotdeauna acolo, trebuie doar sa fim atenti si sa invatam sa citim semnele si mesajele pe care incearca sa le transmita.

5. Muzica

Uneori ni se pare ca auzim voci angelice cantand intr-un cor. Aceasta este o muzica minunata care pare sa vina din afara lumii fizice.

Altii cred ca ingerii comunica cu noi prin cantece repetate pe radio. Acorda o atentie deosebita temei generale a cantecelor care iti atrag atentia – ar putea fi mesajul ingerului tau!

6. Monede

Daca gasesti o moneda pe strada sau daca cineva iti da un banut, poate fi un mesaj de la ingerul tau pazitor.

7. Scantei de lumina

S-a intamplat vreodata ca atentia ta sa fie atrasa de o lumina stralucitoare? Palpairea inexplicabila a luminii, flash-uri colorate sau bile plutitoare care apar fara o sursa reala de lumina sunt semne clare ca ingerul tau este in camera.

8. Curcubeu

Curcubeul este un simbol clasic al iubirii divine. Cand ceri ajutor si vezi curand un curcubeu, stii ca rugaciunea ta a fost auzita!

9. Schimbarea temperaturii

Daca meditezi si dintr-o data simti o lumina calda stralucitoare in jurul tau, stii ca acesta este ingerul tau, tinandu-te strans!

Ai primit mesaje de la ingerul tau pazitor?