14 motive care fac Scorpionul cel mai bun semn al zodiacului

Daca ai fost vreodata aproape de un Scorpion, stii cat de misterios si ciudat este acest semn zodiacal. Am compilat o lista cu 14 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Scorpion.

1. Nu-i place minciuna, prefera sa fii direct

Punctul lui forte este acela de a vorbi adevarul direct, fara a-l infrumuseta. Se va astepta la aceeasi sinceritate ca raspuns. Scorpionul recunoaste cu usurinta o minciuna.

2. Este foarte sarcastic si are simt al umorului

Cand iti spune ceva, nici nu-si da seama de adancimea sarcasmului lui, asa ca nu-l lua personal. El are un bun simt al umorului si de obicei este foarte popular.

3. Isi alege foarte atent prietenii

Prefera sa aiba doar doi sau trei prieteni adevarati, in loc sa fie inconjurat de un intreg grup de cunostinte. El poate fi foarte pretentioase cand vine vorba de un cerc apropiat.

4. Este liber in spirit si adesea rebel

Nu ii place sa i se spuna ce sa faca sau cum sa gandeasca. El are propriile opinii despre tot, si nu este usor influentat.

5. Traieste asa cum doreste

Nu are sens sa incerci sa-i spui cum ar trebui sa traiasca. El este mai independent decat majoritatea celorlalte semne astrologice si se bazeaza intotdeauna pe el insusi si nu pe altii.

6. Este sensibil, dar nu arata asta

Este mai sensibil decat alte semne ale zodiacului. Incearca adesea sa-si ascunda emotiile. Nu vrea sa para slab, asa ca pastreaza o distanta intre el si ceilalti.

Articolul continuă după reclame

7. Este generos si atent cu ceilalti

Este foarte atent la problemele celorlalti. Va face tot posibilul sa te consoleze si sa iti vorbeasca cand esti suparat sau deprimat. Va incerca sa iti ofere sfaturi bune.

8. Ii place sa invete lucruri noi

Este fericit cand invata lucruri noi, cand cauta noi informatii. Foarte meticulos, el este adesea extrem de competent in tehnologie si stiinta.

9. Poate fi foarte imprevizibil

El uraste rutina. Devine repede obosit de monotonie si cauta noi activitati.

10. Deseori actioneaza ciudat

Parerile lui ii perplexeaza pe oameni! Cu toate acestea, toata lumea este gata sa-i tina companie.

11. Crede in bine

Este convins ca exista bine in fiecare dintre noi. El iarta cu bunavointa greselile celor dragi si adesea ofera o a doua sau chiar a treia sansa.

12. Are vise mari si vrea sa reuseasca

Are ambitii atat de mari incat face totul pentru a-si realiza visele. Are energia si hotararea de a lua masuri care sa conduca la obiectivele lui. Nu incerca sa stai in calea lui.

13. Vrea ce e mai bun pentru toata lumea

Lucreaza deseori ca voluntar in organizatii umanitare. El vede ce este gresit in lume si incearca sa o repare. Este un om iubitor si generosi.

14. Este un partener bun in pat

Este energic, iubitor si tolerant. Este foarte deschis si dispus sa experimenteze in pat.

Scorpionul tau este asa cum am descris?