7 semne că este îndrăgostit de tine, chiar dacă nu ți-o spune

ărbații și femeile își manifestă dragostea și afecțiunea în moduri diferite. Majoritatea femeilor spun: „Te iubesc”, și destul de des, în timp ce majoritatea bărbaților își manifestă afinitatea în acțiunile lor de zi cu zi.

Poate fi uneori confuz, dar toate astea se întâmplă pentru că bărbații și femeile gândesc diferit. Deci, să vedem care sunt cele șapte tipuri de comportamente, care demonstrează direct că este îndrăgostit de tine, chiar dacă nu ți-o spune.

E interesat de viaţa ta personală

Bărbatul niciodată nu va fi interesat de o femeie, care îi este indiferentă. Dacă te ascultă cu interes despre ceea ce îi povestești, te întreabă de planurile tale, atunci nu este indiferent.

Se interesează de statutul tău social, încearcă să afle mai multe despre foștii bărbați din viaţa ta? Atunci “miroase” a simpatie reciprocă. Şi desigur, te place atunci când zâmbește mult în prezența ta, îţi laudă munca şi e generos în complimente.

Te pune pe primul loc

Tu esti intotdeauna pe primul loc. Incepe sa ia decizii gandindu-se la tine, sa faca planuri incluzandu-te si pe tine in ele, sa anuleze anumite intalniri cu prietenii doar pentru a petrece mai mult timp in preajma ta.

Incerca sa gaseasca modalitati diferite de a conversa cu tine

Cel mai simplu mod de a atrage atentia emotionala a cuiva este prin conversatie. Chiar daca este vorba doar de o conversatie rapida, o persoana care este indragostita de tine se bucura ca o observi.

De asemenea, doreste sa te cunoasca mai bine la nivel personal si poate face acest lucru doar prin angajarea intr-o conversatie.

Te prezinta familiei lui

Rolul familiei e mereu unul important in relatie. Daca barbatul insista sa te prezinte familiei lui, e un semn clar ca e interesat de tine. Doar daca barbatul considera ca nu ai loc in familia lui nu te va invita acasa la el sa ii cunoști familia.

Te ajută şi te susține

Bărbatul nu va avea grijă de o femeie care îi este indiferentă. Observă-i cu atenție comportamentul, el este mai elocvent decât toate cuvintele din lume. Deasemenea, te va suna des şi te va întreba dacă nu ai nevoie de ceva, te va ajuta să rezolvi problemele. Pentru că are intenții serioase, chiar dacă nu arată aceasta.

Te accepta pentru ceea ce esti

Nu vrea sa te schimbe. Niciodata nu va face asta. Si asta deoarece atunci cand exista iubire adevarata alegi sa accepti persoana de langa tine fix asa cum este ea, cu calitati si defecte, cu bune si cu rele, si nu incerci sa o schimbi pentru nimic in lume.

Ii place de tine asa cum esti

Ii place de tine in zilele in care esti in pijamale, cu parul prins coc neglijent, fara pic de machiaj. Pentru ca esti naturala, esti tu insati si asta este ceva cu adevarat special pentru el. Esti frumoasa indiferent de ce pui pe tine sau de cum te aranjezi.