Zodiile care vor străluci în zodia Săgetătorului. Începe o perioadă perfectă

Pe 22 noiembrie intram in zodia Sagetatorului iar pentru aceste zodii incepe o perioada perfecta, plina de noroc si fericire.

LEU

– Pregateste-te sa stralucesti. Chiar daca intram in zodia Sagetatorului, tu te simti mai bine ca niciodata. Urmeaza o perioada plina de distractie si romantism, in care iti vei largi universul creativ. Ai putea sa-ti intalnesti sufletul pereche.

BALANTA

– Incepe o perioada plina de energie si de revitalizare penru tine. Vei cunoaste oameni noi si iti dezvolta latura creativa si latura comunicarii. Acum este momentul sa iti pui toate ideile in aplicare pentru ca sigur iti vor reusi.

SAGETATOR

– Este cea mai frumoasa perioada a anului pentru tine. Ti se intampla numai lucruri bune si toate dorintele iti devin realitate. Iti vei indeplini toate visele si vei reusi sa ajungi acolo unde vrei. Nimeni nu iti sta in cale.

Zodiile care vor intra cu stângul în zodia Săgetatorului.

TAUR

– Incepe o perioada dificila pentru tine, in care va trebui sa iti asumi riscuri, oricat de putin ti-ar placea sa faci asta. Tot ce poti face insa este sa iti asumi schimbarea si sa o imbratisezi. De luna viitoare totul va fi mai bine pentru tine.

FECIOARA

– Te vei simti mai nesigura si mai singura ca niciodata. Urmeaza o perioada destul de stresanta pentru tine, asa ca trebuie sa te concentrezi pe lucrurile care chiar conteaza.

CAPRICORN

– Vei fi obligata sa iesi din zona ta de confort. Urmeaza o perioada plina de anxietate si frica. Nimic nu iti merge asa cum ar trebui, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare si pregateste-te psihic pentru ceea ce incepe.