Zodiacul chinezesc pentru saptamana 4 – 10 februarie

Iată ce vor face zodiile și cum vor evolua în săptămâna viitoare, conform zodiacului chinezesc pentru 4-10 februarie!

Anul mistrețului de pământ aduce multe lucruri bune și evenimente foarte fericite pentru ei! Totul se schimbă la 180 de grade. Se recomandă răbdare, altfel lucrurile bune ivite pentru ei nu vor mai apărea.

Ce se prevede pentru zodii?

Șobolan

În săptămâna aceasta vei primi gesturi mici, pline de bunătate. Arta și media merg foarte bine pentru șobolani și vor vedea că energii celeste inspirate circulă pentru a le deschide mințile spre noi idei și moduri de a merge înainte.

Toti șobolanii se vor bucura de liniste și prietenie în weekend.

zodia Bivolului

Pentru bivol este timpul să fie mai tenace. Bivolii restimulează vechi prietenii, pentru care nu este momentul. În weekend, mintea îți va fi mai clara.

zodia Tigrului

Ai atenția îndreptată pentru lucrurile din casă. Ai nevoie neapărat de vorbe bune și energie foarte pozitivă în jurul tău. După mijlocul săptămânii, familia va fi pe primul loc.

zodia Iepurelui

Înceară să faci ceva cu creativitatea ta și beneficieză de ceea ce ți-a fost dat. În weekend poti intalni oameni frumosi la suflet. Poate vei incepe o noua relatie.

zodia Dragonului

Veti reusi sa inspirati suficienta incredere pentru a vi se conferi responsabilitati crescute; fiti siguri ca veti fi in stare sa faceti fata acestor responsabilitati si, mai mult decat atat, daca vi le doriti. Este posibil ca, in familie, sa aiba loc unele evenimente.

zodia Sarpelui

Va trebui sa faceti unele eforturi pentru a iesi din starea obisnuita de rezervare si pentru a va exprima deschis sentimentele; asta se astepta de la voi.

Rezistenta fizica si psihica va fi la cote inalte, asa ca nu aveti nici un fel de motive pentru a lenevi. Profitati de aceasta stare, pentru a va atinge cat mai multe din obiectivele propuse pentru aceasta perioada.

zodia Calului

Este o saptamana excelenta pentru a lua decizii bazate pe intuitie si bun simt; este neaparat nevoie sa respectati limitele decentei si ale eticii, indiferent cat de importante interese sunt puse in discutie.

Pastrati-va optimismul chiar daca va confruntati cu probleme; viata este o provocare continua, careia trebuie sa i se raspunda pe masura.

zodia Caprei/ Oii

Saptamana va fi dominata de ganduri legate de familie, iar acest lucru va avea un impact negativ asupra starii voastre de spirit si chiar asupra fizicului vostru.

O oarecare moleseala va pune stapanire pe voi, incetinindu-va reactiile si actiunile; din pacate, nu va fi o saptamana prea buna pentru voi, nici din punct de vedere profesional, nici din punct de vedere personal.

zodia Maimutei

Este o saptamana OK pentru a face cat mai multi pasi inainte, pentru a progresa; motivatia nu va va lipsi, nici ambitia si nici increderea in propriile forte si in propria sansa.

Din pacate, veti resimti o dorinta stringenta de a face tot felul de achizitii si nu intotdeauna foarte necesare.

zodia Cocosului

Saptamana aceasta ar trebui sa se vada o imbunatatire substantiala a starii voastre de spirit; veti fi in mare verva, foarte comunicativi si deschisi cu cei din jur.

Spontaneitatea voastra va atrage, ceea ce va poate aduce castiguri de imagine importante, in aceasta perioada.

Din punct de vedere financiar, aveti posibilitatea de a va implica in tranzacii profitabile, imbunatatindu-va situatia materiala.

zodia Cainelui

Contextul astral va sprijina ambitiile, care trebuie sa fie realiste si nu fanteziste; cu cat va veti pastra mai mult pe latura realitatii, cu atat veti fi mai feriti de dezamagiri.

Aspiratiile voastre vor fi recunoascute insa, binenteles, vor exista si voci contra, care vor incerca sa scada valoarea acestora in ochii persoanelor interesate de voi.

zodia Porcului/ Mistret

Mintea va este plina de vise si planuri la care nu ati avut timp sa va ganditi pana acum, sa le acordati atentia cuvenita.

Relatiile de prietenie se vor dovedi vitale pentru realizarea anumitor proiecte, pe perioada acestei saptamani; va fi important modul in care ati cultivat aceste relatii de-a lungul timpului.