Ziua de marti vine cu ceasuri bune: Horoscopul de maine pentru toate zodiile

Luna se afla in continuare in Pesti, un semn al empatiei, sensibilitatii, iubirii neconditionate si imaginatiei.

Mercur se muta din Pesti in Berbec, se apropie de Uranus si stimuleaza gandirea inovatoare, inteligenta si originalitatea. Iata care sunt predispozitiile pentru fiecare zodie:

BERBEC

Luna plasata in Pesti te invita astazi la o veritabila lectie despre iubirea neconditionata. Asadar, astazi e posibil sa ierti pe cineva, sa accepti mai usor o serie de gesturi cu care nu esti de acord sau sa vezi, in sfarsit, binecuvantarile aduse de niste experiente dureroase din trecut.

Intrarea lui Mercur in Berbec te dinamizeaza si iti aduce spontaneitate.

TAUR

Cu Luna in Pesti, in zona prietenilor si relatiilor sociale, astazi ti se ofera prilejul unor reconcilieri si impacari. In plus, in a doua parte a zilei te poti bucura de intalnirea cu un prieten sau de participarea la un eveniment.

Cat despre intrarea lui Mercur in Berbec, in urmatoarele saptamani e bine sa fii mai discret si sa observi consecintele unor actiuni din trecut.

GEMENI

Luna in zona carierei iti confera intelepciune si flexibilitate, ajutandu-te pe de o parte sa constientizezi ce nu functioneaza, iar, pe de alta parte, iti ofera intuitia necesara pentru a descoperi noi culoare de actiune.

In plus, Mercur in Berbec iti va sustine, de acum incolo, ideile indraznete, proiectele inedite, activitatile de grup.

RAC

Este o zi a revelatiilor, schimbarii unor convingeri spirituale si religioase, intuitiilor puternice sau viselor profetice.

Asadar, fii atent la mesajele primite, mai ales la cele de dincolo de cuvinte si planul vizibil. Cat despre intrarea lui Mercur in Berbec, zona carierei este din nou insufletita, urmand ca unele proiecte sa cunoasca o crestere accelerata.

LEU

Daca in prima parte a zilei ti-e destul de greu sa te adaptezi la schimbarile sau tensiunile care pot aparea intr-o relatie, dupa pranz, Luna in Pesti iti accentueaza latura sensibila si senzitiva, iti aduce daruri providentiale, dar si dezvaluirea adevaratelor intentii in ce-i priveste pe unii prieteni.

Mercur in Berbec inseamna, pentru tine, calatorii, cunoastere superioara, relatii noi cu strainii.

FECIOARA

Ziua de astazi, prin prezenta Lunii in Pesti, iti poate aduce confirmari, aprecieri si gesturi frumoase din partea celor din jur.

Articolul continuă după reclame

Poti primi o veste buna, un dar sau o propunere interesanta, mai ales in a doua parte a zilei. Mercur in Berbec iti faciliteaza, in urmatoarea perioada, accesul la castiguri si beneficii materiale.

BALANTA

Pentru tine, intrarea lui Mercur in Berbec marcheaza inceputul unei perioade efervescente in ceea ce priveste relatiile, parteneriatele si imaginea sociala.

Unele neintelegeri se vor rezolva rapid, altele vor duce la rupturi. Incep relatii noi si beneficiezi de expunere publica. Cat despre prezenta Lunii in Pesti, astazi stii sa te pui in slujba celor din jur, iar asta iti aduce multumire si bucurie.

SCORPION

Creativitate din plin, inspiratie, iubire. Asta iti aduce ziua de astazi, prin prezenta Lunii in Pesti, in zona iubirii si exprimarii de sine.

Asadar, astazi ia-ti cateva momente de liniste, asculta-ti inima si mergi incotro te indreapta ea. Fa gesturi generoase fata de oamenii pe care-i iubesti, si vei primi inzecit in schimb.

SAGETATOR

Astazi, prin prezenta Lunii in Pesti, poti trai momente minunate in familie, cu precadere in a doua parte a zilei. Mercur, odata ajuns in Berbec si apropiindu-se cu pasi repezi de Uranus, anunta, pentru urmatoarea perioada, experiente nonconformiste, rasturnari de situatie, proiecte si relatii noi.

CAPRICORN

S-ar putea ca in prima parte a zilei sa nu fii intr-o forma grozava, mai ales daca apar treburi de facut la birou sau e necesar sa tii locul unui coleg.

Dupa-amiaza revii la sentimente mai bune, datorita unei intalniri placute si in urma unor conversatii agreabile. Mercur in Berbec inseamna, pentru tine, schimbari legate de casa si familie in viitorul apropiat.

VARSATOR

Tema centrala a zilei este reprezentata de bani. Luna sta in Pesti toata ziua si te pune la cheltuieli. Fie e necesar sa faci o investitie intr-un cadou pentru jumatatea ta, fie cineva drag apeleaza la sustinerea ta financiara.

In orice caz, nu-ti place ideea de a scoate bani din buzunar, dar nici nu poti evita asta, asa ca e necesar sa gasesti o cale de mijloc.

PESTI

Cu Luna in zodia ta, astazi esti extrem de senzitiv si empatic. Pur si simplu stii ce nevoi au ceilalti, fara sa-ti spuna un cuvant.

Totusi, nu uita de tine si de nevoile tale, altfel risti sa-ti consumi toata energia indreptand intreaga atentie in exterior. Cat despre intrarea lui Mercur in Berbec, aduce, in urmatoarea perioada, surprize financiare placute.