Zece lucruri pe care o femeie din zodia Sagetator nu le suporta

Nativele din zodia Sagetatorului sunt asemenea elementului care le guverneaza, focul: mereu in miscare, pline de energie, curioase si dornice de aventura, de a vedea mereu noi locuri si de a cunoaste cat mai multe lucruri.

Pentru ca Jupiter este planeta lor protectoare, Sagetatorii adopta adesea o atitudine care tradeaza abilitatea lor de a prelua fraiele in orice situatie.

Daca ai in anturaj o nativa a acestui semn zodiacal, si deja ai citit care sunt cele 10 motive pentru care sa iubesti zodia Sagetator, este important sa stii si care sunt lucrurile pe care le uraste.

Afla-le si tu, in cele ce urmeaza!

Lucruri care o deranjeaza pe femeia Sagetator

1.Daca femeia Sagetator a decis sa plece intr-o calatorie, nimeni si nimic nu o poate impiedica, indiferent de situatie.

Chiar daca ii vrei binele, nu incerca sa incerci sa o convingi, pentru ca isi va schimba parerea despre tine si cu siguranta nu in bine!

2. Sinceritatea este una dintre calitatile pe care ne le poti trece cu vederea la femeia Sagetator. Daca vrei sa ramaneti prietene in continuare, nu o minti niciodata. Prefera sa i se spuna si sa iti spuna adevarul in fata, chiar daca acest lucru nu este intotdeauna placut. Asadar, nu i-o lua nici tu in nume de rau.

3. Niciodata sa nu incerci sa manipulezi o nativa a acestei zodii! Nu numai ca isi va da seama imediat, dar si atitudinea ei fata de tine se va schimba.

4. Insultele nu exista in vocabularul acestei persoane, asa ca daca ii vei adresa vreuna, va exploda instantaneu.

5. Daca poate sa paseze anumite responsabilitati altor persoane, femeia Sagetator nu ezita sa o faca. Asadar, unul dintre aspectele de care femeia Sagetator nu este tocmai incantata este reprezentat de obligatia de a face un lucru.

6. Daca nativa din Sagetator este irascibila, nu incerca sa o calmezi. Este mai bine sa te dai din calea ei pana cand se va linisti, orice interventie enervand-o si mai tare.

7. Femeia din Sagetator nu colaboreaza prea bine cu persoanele lipsite de simtul umorului sau cu cele care sunt in permanenta triste.

8. I-ai promis ceva femeii Sagetator si nu te-ai tinut de cuvant? Asteapta-te la reactii deloc placute din partea ei!

9. Pentru femeia Sagetator, banii nu aduc fericirea. Desigur, ei o intretin, insa nu este genul de persoana materialista care sa isi faca un scop in viata din aceasta.

10. Modestia este inca una dintre calitatile acestei doamne, asa ca oamenii care se nu stiu decat sa se laude nu au ce cauta in anturajul ei.