Cele cinci lucruri pe care nu e bine sa le dai sau sa le imprumuti – iti aduc ghinionul in casa

Unele lucruri nu pot fi date sau imprumutate. După ce aflați despre ele, vă puteți apăra de probleme și de eșecuri.

Dacă ati facut aceasta greșeală, încercați să nu o mai faceți deoarece problemele energetice lipsesc oamenii de noroc în toate domeniile vieții.

Sare

Sarea nu se imprumuta. Dacă vecinii v-au cerut sare, dați-i numai dacă este un dar. Proprietățile sale energetice au efect asupra soartei.

Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci pur și simplu nu o puteți lua de la alte persoane. Mulți oameni au dat sare împrumut, iar apoi, luând-o înapoi, și-au pierdut norocul. Acest lucru nu este bun.

Vase

Vasele sunt încărcate cu energie din casa. Dacă cineva dorește să facă rău unei alte persoane, el poate să-i dea un pahar, o plăcuță, o cană, o lingură, o tigaie și așa mai departe.

Nu dați nimănui vasele și rugati-va să nu afecteze negativ viața unei alte persoane sau a destinului tău.

Specialiștii notează că mâncărurile împrumutate pot duce la dobândirea de noi temeri, eșecuri și multe alte consecințe negative.

Vasele deteriorate sau rupte care nu trebuie ținute acasă.

Haine

Multe persoane consideră că este normal sa schimbi lucrurile pentru un timp, dar este mai bine să nu faceți acest lucru. Dacă cumpărați un articol second-hand, nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece plătiți pentru el, dar chiar și în acest caz ar trebui efectuata o curățare energetică.

Articolul continuă după reclame

Îmbrăcămintea este personală, prin urmare, chiar dacă o luați de la rudele voastre, care cu siguranță nu vă vor dori răul, este mai bine să oferiți ceva în schimb.

Nu împrumutați lucrurile – vă pot aduce ghinion. Cei mai rai sunt pantofii. Acestia absorb cea mai mare cantitate de energie negativă.

Ornamente, bijuterii

Nu împrumutați bijuterii. Bijuteria este incarcata cu energia persoanei căreia îi aparțin, deci vor fi afectate negativ de cel care le va folosi.

Purtați un inel sau cercei care aparțineau unei alte persoane, puteți să-i absorbiți problemele.

Experții din domeniul bioenergiei observă că bijuteriile de natură protectoare pot aduce nefericire altei persoane. Dintre metale este necesar să vă fie teama de argint și platină.

Dintre pietrele talismanului, piatra lunară, diamantul și cristalul de rock.

Mătură

Dacă o persoană dă sau ia o mătură de la un străin pentru un timp, atunci, în funcție de semne, se pot produce frustrări în domeniul finanțelor. Poate exista o linie neagră, care duce la pierderi monetare aleatorii, probleme la locul de muncă.

Matura nu ar trebui să vă părăsească casa. Acest lucru este valabil numai dacă nu mai aveți nevoie de ea. Dacă o împrumutați, atunci problemele pot, de asemenea, să vă depășească.

Lucrurile împrumutate de multe ori iau energie și putere de la noi. Mult noroc pentru tine!