Wozniacki a surprins pe toată lumea în urma declaraţiilor despre primul loc mondial: “Este deprimant!”

Caroline Wozniacki a făcut o declaraţie surpinzătoare în privinţa titlului de “cea mai bună jucătoare a lumii”. Principala adversară a Simonei Halep susţine că primul loc mondial este o corvoadă, susţinând chiar că e deprimant.

Simona nu scapă de principalele pretendente la primul loc mondial nici la Roland Garrros. Pentru a se regăsi pe locul 1 şi după Open-ul Franţei, Simona trebuie să adune cu 536 de puncte mai mult decât Wozniacki la Paris.

În acelaşi timp, va trebui să fie atentă şi la parcursul Garbinei Muguruza, în sensul ca reprezentanta Spaniei să nu încheie cu o performanţă mai bună decât Simona la Roland Garros.

Înainte de a lua startul în Franţa, Wozniacki a recunoscut ce a însemnat pentru ea poziţia de lider mondial: “Am visat de atâta vreme la acel moment, gandindu-mă că va fi ceva nebunesc şi că viaţa mea se va schimba. Ajungi la vârful cel mai înalt şi realizezi că totul este la fel! Este deprimant! Viaţa continuă pur şi simplu”, a declarat daneza, pentru Tennis World USA.

În urma turneului de la Roma, Halep a acumulat 7.270 de puncte şi e urmată în top de Caroline Wozniacki (6.935) şi Garbine Muguruza (6.010). Campioană la Foro Italico, Elina Svitolina se află în imediata apropiere a podiumului, pe 4, cu 5.505 puncte.

De asemenea, în TOP 100 se mai află Mihaela Buzărnescu (loc 32, 1353 de puncte), Irina Begu (41, 1245 p), Sorana Cîrstea (45, 1175 p), Monica Niculescu (61, 966 p) şi Ana Bogdan (65, 901 p).