Vremea de Florii, Paște și de 1 Mai. ANM a schimbat prognoza meteo

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a actualizat progoza meteo pentru intervalul 15 aprilie- 13 mai 2019. Cum va fi vremea de Paște, Vremea de Florii li de 1 Mai în România.

ANM a actualizat prognoza meteo pentru perioada Florii, Paște și 1 Mai. Astfel că, valorile termice anunțate sunt în scădere față de nivelul perioadei la care ne aflăm, dar se pare că vom scăpa de ploi.

De Paște, temperaturile prognozate în România vor fi ușor ridicate față data climatologică, la fel și în perioada sărbătorii de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii.

Vremea de Florii – intervalul 15.04. 2019 – 22.04.2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Temperaturi de Florii la București – valori maxime și minime între 19 și 4 grade C – cer însorit.

Temperaturi de Florii la munte: maxime de 15 grade C, minime de 1 grad C, ceață pe timpul nopții.

Temperaturi de Florii pe litoral – maxime de 18 grade C, minime de 8 grade C.

Articolul continuă după reclame

Prognoza meteo de Paște – intervalul 22.04.2019 – 29.04.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare pe întreg teritoriul României.

Temperaturi de Paște la munte – maxime și minime încadrate între 16 și 4 grade C

Temperaturi de Paște pe litoral: 12 grade maximele, 5 grade pe timpul nopții

Temperaturi de Paște în București – maxime: 22 grade C, minime – 10 grade C

Vremea în Săptămâna 29.04.2019 – 06.05.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea de 1 Mai, în intervalul 06.05.2019 – 13.05.2019

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.