Vladimir Găitan, actorul care a pierdut 7 copii! Ce spune singura fiică despre el

Vladimir Găitan, actorul care a tânjit după rolul de părinte, are o singură fiică, după ce a pierdut sapte copii.

În vârstă de 33 de ani, aceasta poartă un nume ce i-a fost atât scut, cât și povară. Gloria Găitan a ales aceeași cale în viață precum tatăl său, absolvind UNATC în anul 2007, o alegere care nu a fost pe placul părintelui ei.

Actrița a povestit cu sinceritate daca dorința tatălui său de a avea copii și ca a rămas doar cu unul s-a răsfrâns asupra sa în vreun fel. Întrebată dacă celebrul actor a fost un tată sever aceasta a răspuns: „A fost mereu foarte înţelegător.

Gloria, fiica lui Vladimir Găitan, a vorbit despre relația lor

Dar nici eu n-am venit cu primul băiat la 16 ani! Am fost cuminte. Şi mai degrabă băieţoasă. Cei mai buni prieteni ai mei erau băieţi.

Deci cam tot timpul veneam cu băieţi acasă (râde)”, a spus Gloria. Mai mult, actrița, a destăinut și cum este să joace alături de părintele său.

„ A, minunat. Ca acasă! Suntem conştienţi că avem atâţia privitori şi sunt emoţii, dar comunicarea e extraordinară. Şi piesa e de-aşa natură… Suntem tot tată şi fiică”, a declarat actrița.

Cât despre ce a învățat de-a lungul timpului de la tatăl său, Gloria a răspuns: „Excursiile cu el în Deltă sunt de vis şi au devenit o tradiţie anuală. Dar m-a învăţat în primul rând respectul faţă de oameni şi faţă de mine.

Şi apoi am crescut într-o familie foarte frumoasă şi foarte unită, cu foarte multă dragoste şi candoare. Şi cam asta ar fi cea mai mare realizare a mea pe viitor, dacă voi avea o familie aşa cum au avut ei”, a răspuns Gloria.