Vine o noua saptamana si sa stiti ca e mai buna: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 6-12 mai

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 6-12 mai. Se anunță vești minunate pentru unele zodii.

HOROSCOP BERBEC

– trebuie să fie foarte harnici și isteți – asta se întâmplă mai ales luni, marți și miercuri. Găsesc soluții, își pun întrebări și poate chiar mai învață o deprindere nouă. Multe întâlniri, multe discuții în prima jumătate a săptămânii.

Sunt foarte centrați pe siguranța lor, fie în casă, fie la serviciu. Asta se întâmplă mai ales de miercuri după-amiază, joi și vineri, în prima parte a zilei. Apoi, de vineri după-amiază este chef de distracție. Orice au de făcut o vor face destul de lejer.

HOROSCOP Taur

Sunt foarte pragmatici și au un început de săptămână foarte bun. Încearcă să se folosească de situațiile pe care le traversează în propriul lor interes chiar și financiar.

Calculează de unde le iese mai bine sau mai mulți bani. Joi și vineri sunt foarte siguri pe opiniile lor și s-ar putea să se confrunte cu cineva.

HOROSCOP Gemeni

– au și ei un început de săptămână foarte bun, pentru că Luna le trece prin semn. Au un spirit deschis și asta îi face foarte intuitivi – se prind unde e bine pentru ei și unde nu.

Sunt foarte deschiși către întâlniri și grupuri și le vin informații foate bune de la persoane necunoscute. La rândul lor oferă oamenilor cam ce vor să primească. Apoi, miercuri și joi sunt zile foarte bune sub aspect financiar.

HOROSCOP Rac

– o săptămână care începe cu tot felul de frământări și griji, e posibil să fi lăsat nerezolvat ceva în săptămânile din urmă. Joi și vineri, pentru că Luna le trece prin semn sunt deosebit de sensibili la ce se întâmplă în mediul lor, reacționează imediat dacă ceva nu le convine. Fac economie în weeekend.

HOROSCOP Leu – pun preț pe prieteni. S-ar putea să primească un cadou și asta să-i flateze foarte mult. În schimb, resping alți prieteni care îi cam sâcâie în această perioadă pentru că au nevoie de multă libertate în primele zile ale săptămânii.

Au însă idei creative. Joi și vineri, rezolvări ale unor probleme care țin de sfera profesională. Atenție și la sănătate.

HOROSCOP Fecioară

– pot fi într-o poziție în care fie explică altora cum stau lucrurile, le dau soluții sau își impun punctul de vedere chiar și în fața șefilor.

Experiența pe care au acumulat-o de-al ungul timpului este extrem de importantă acum. Pentru restul săptămânii au parte de prieteni, dar nu și de foartă multă distracție. Mai mult nostalgie, o întâlnire care le spune foarte multe.

Articolul continuă după reclame

HOROSCOP Balanță

– Încep și ele săptămâna cu o dorință de informare. Poate avea loc o întâlnire cu o persoană de la care absorb foarte multe date, informații și cu ocazia asta se clarifică.

Pot cere sfatul unui specialist pentru că au nevoie de o acuratețe a informațiilor. Rezolvă multe aspecte administrative sau juridice. Joi și vineri sunt zile de securizare mai ales la muncă. Distracție în weekend.

HOROSCOP Scorpion

– Luni, marți și miercuri sunt atenți mai mult la alții – cum gândesc, ce vor și mai ales care sunt atuurile și calitățile acestor persoane. Își calibrează în felul acesta mesajele.

Își calibrează mesajele astfel încât să fie pe limba celuilalt. Călătorii foarte plăcute spre weekend

HOROSCOP Săgetator

– începutul de săptămână vine cu multe lucruri de comunicat. Trebuie să fie atenți că marți conjuncția Lună – Marte poate să le pună puțin venin pe limbă, să-și exprime cam vehement nemulțumirile sau să fie mai rigizi. Dacă au dreptate atunci pot determina pe cineva să-și schimbe atitudinea.

Atenție la sănătate joi și vineri și călătorii sau vizite ale unor peroane de departe în weekend.

HOROSCOP Capricorn

– începe foarte bine săptămâna. are planete în zona muncii și sunt hotărâți să rezolve lucruri. Au nevoie însă de echipă – cei care și-au pierdut colaboratorii pot regreta acum.

Pentru joi și vineri trebuie să fie atenți la partenerul de viață sau la o persoană foarte apropiată pe care au cam neglijat-o în ultima vreme. De aceea și în weekend se ocupă de persoana importantă pentru ei.

HOROSCOP Vărsator

– are chef de distracție încă de la începutul săptămânii. Poate să fie un pic neglijent cu unele aspecte ale vieții sale sau ale situațiilor pe care le traversează, să nu fie punctuali, să uite diverse obiecte, dar au foarte mult umor, își cer scuze imediat și asta îi face iertabili.

Chef și de flirt pentru Vărsători la început de săptămână. Sunt foarte creativi și pot aduce o viziune nou în munca pe care o fac. Asta se va vedea joi și vineri.

HOROSCOP Pești

– o săptămână care începe cu multe discuții, mai ales în familie. Au multe lucruri de pus în agendă și multe caiete deschise – multe planuri pe care vor să se dezvolte în această săptămână, așa că în cămin, în mintea lor și în agenda lor este un pic vraiște.

Se vor ordona, însă, miercuri, joi sau la începutul zilei de vineri. În weekend, grijă la sănătate!