Vestea pe care o asteptau multi: Busu va fi externat și se întoarce la muncă, la Pro TV

Vești de ultimă oră despre Florin Busuioc! După ce s-a aflat că starea de sănătate a prezentatorului s-a îmbunătățit în ultimele zile, a apărut o nouă veste bună.

Potrivit unor surse medicale din cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, actorul se simte din ce în ce mai bine, în curând va fi externat și se întoarce la muncă, la Pro TV.

Zilele trecute, mai multe informații contradictorii au venit dinspre spitalul în care se află internat actorul Florin Busuioc, după ce a fost adus de la Craiova.

Medicul care l-a salvat pe Busu a explicat că doctorii de la Institutul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent.

”Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut.

Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă, pentru o publicație din România.

Florin „Busu” Busuioc (n. 19 mai 1962, Hunedoara este un actor român și prezentator al rubricii “Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

Debutează în televiziune în 5 decembrie 1996 cu emisiunea Dăruiești și câștigi la Pro TV. Astfel, în perioada 17-24 decembrie, Florin Busuioc, gazda emisiunii, prezintă cazurile unor copii talentați, dar cu posibilități materiale precare, copii cărora alți oameni au decis să le ofere ajutor.

A fost căsătorit cu Marieta (medic) cu care are un băiat, Florin Jr. S-a recăsătorit cu Lili cu care are două fetițe, Catinca și Natalia.