Veste în showbiz. Gabriela Cristea este însărcinată a doua oară

Gabriela Cristea se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară.

La un an de când a adus-o pe lume pe Bella Victoria Margot, Gabriela Cristea este din nou însărcinată. Vedeta de televiziune şi soţul ei, Tavi Clonda, vor mai avea un copil.

Vestea a venit din anturajul tăticului Tavi Clonda. Mândru nevoie mare că soţia lui este iar gravidă, artistul nu a putut să nu se laude prietenilor şi colegilor de trupă. În al nouălea cer pentru că i se măreşte familia, soţul Gabrielei Cristea nu a putut să îşi mascheze fericirea.

Spre deosebire de tăticul Tavi Clonda, care s-a putut abţine şi a împrăştiat vestea printre cunoscuţi, Gabriela Cristea a fost mult mai discretă. Ea şi-a anunţat doar şefii că este însărcinată.

Gabriela Cristea este însărcinată a doua oară, asta după ce primul copil, Bella Victoria Margot, a venit după multe probleme, tratamente hormonale şi rugăciuni.

Recent, ea a vorbit despre drama suferită în momentul în care a pierdut o sarcină.

“Ne-a rupt sufletul in doua! Dar da, se mai intampla. Nu sunt nici prima si nici ultima femeie din lume care pierde o sarcina”, a declarat Gabriela Cristea in interviul live pentru revista Viva.

“Eu am tot sperat la o minune. Am sunat-o pe doctorita mea si mi-a spus ca se intoarce in Bucuresti abia peste cateva zile. Eu nu voiam sa merg la alt doctor, tot speram intr-o minune. Imi amintesc ca aveam dureri groaznice. Imi gasisem o pozitie, stateam in patru labe pe covor de durere, iar Tavi se uita neputincios la mine”, a povestit Gabriela Cristea.