Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 iunie 2018

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 iunie 2018.

BERBEC

În săptămâna 4-10 iunie 2018, aveți parte de surprize din partea prietenilor. Veți fi șocați fie de informațiile pe care aceștia vi le livrează, fie de felul ieșit din comun în care ei privesc lucrurile. Puteți primi avertismente referitoare la relația voastră. Dacă acești apropiați spun pe șleau ceea ce gândesc, s-ar putea să iasă scântei, să vă enervați peste măsură, dar și să vă indispuneți.

TAUR

În această săptămână, aveți tendința să vă puneți speranțele în oameni despre care credeți că au puterea să vă ajute. Cu toate astea, modul în care vă susțineți cauza s-ar putea să nu vă ajute prea mult.

Puteți fi stângaci, stingheri, fără putere de convingere, iar ajutorul sperat îl puteți primi doar pe jumătate. În plan sentimental, vă încăpățânați să demascați niște presupuse manevre lipsite de onestitate ale partenerului, ceea ce va duce la tensiuni în relație.

GEMENI

În săptămâna 4-10 iunie 2018, aveți parte de situații neobișnuite pe care le veți aborda cu mult curaj. La urechile voastre ajung informații ciudate, care vă obligă să luați decizii inedite. Plăcerea de a vă contrazice vă poate aduce în situația de a avea schimburi de replici pe ton ridicat cu apropiații.

RAC

În săptămâna 4-10 iunie 2018, reușiți să puneți cap la cap o serie de informații și să faceți o descoperire importantă. Veți înțelege astfel de ce persoanele implicate au făcut anumite gesturi sau au acționat într-un anumit fel față de voi. Atașamentele sau respingerile voastre din perioada care urmează vor fi exprimate clar și răspicat.

LEU

Săptămâna este marcată de zdruncinări relaționale provocate fie de voi, fie de parteneri de viață. Dacă voi sunteți cei care generează discuțiile, asta este pentru că aveți viziuni complet diferite despre lume, viață, bani, sentimente, familie, carieră. Adică despre tot. Vă simțiți pregătiți moral să rupeți orice relație dacă ea constituie o barieră în calea progresului vostru.

FECIOARĂ

Contextul astral al săptămânii 4-10 iunie 2018 influențează relațiile de prietenie și introduce o nuanță de constrângere, de exagerare, de abuz, de lipsă de măsură. Drept urmare, aveți tendința să vă retrageți strategic. Dacă ați depășit vârsta de 40 de ani, vă puteți confrunta cu probleme de conștiință. Ar trebui să încalcați niște principii. Dacă o faceți, vă va costa scump.

BALANȚĂ

În săptămâna 4-10 iunie 2018, manifestați interes pentru situațiile suficient de periculoase pentru a vă oferi senzații intense și emoții puternice: jocuri de noroc, sporturi riscante, distracții nesăbuite. La locul de muncă, aveți parte de piedici. Din păcate, aveți toate șansele să fiți intimidați, să lăsați impresia că nu sunteți pregătiți pentru o serie de responsabilități.

SCORPION

În săptămâna 4-10 iunie 2018, sectorul afectiv este sensibil. În ciuda faptului că voi, de fel, sunteți puternici, vă veți lăsa cuprinși de trăiri intense, copleșitoare. La serviciu aveți parte nu doar de muncă în exces, dar și de replici tăioase din partea colegilor, ceea ce vă generează un stres suplimentar.

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta aveți parte de întâmplări ciudate, de dialoguri stranii, de informații care vă șochează sau de reacții imprevizibile ale partenerilor de dialog. Încercați să nu vă lăsați duși de valul evenimentelor și nu faceți promisiuni deplasate de care să nu vă puteți ține sau afirmații care nu vor putea fi scuzate.

CAPRICORN

În săptămâna 4-10 iunie 2018, puteți intra în posesia unei sume de bani pe negândite. Sau puteți primi o ofertă de colaborare foarte avantajoasă din punct de vedere financiar. Pe plan personal, sunteți reticenți față de oferta sau insistența cu care cineva vrea să vă facă bine. Vă gândiți la interesul ascuns pe care l-ar putea avea această persoană.

Varsator

Întreaga săptămână va fi deosebită de activă și utilă nativilor conjuncția Soare/Mercur care, în prezent, le traversează casa a V-a, dând ziariștilor, profesorilor, avocaților sau oamenilor politici, mediatorilor sau negociatorilor o bună capacitate de exprimare orală iar celor implicați în activități de creație, interpretare și arte ale spectacolului forța interioară pentru a inova, a inventa, a crea ceva nou, interesant în plan artistic.

Interesul sporit pentru jocuri, concursuri și divertisment le poate mânca tot timpul celor tineri. În plan sentimental, viața afectivă va fi ignorată sau abandonată, felul lor de a se purta trădând dorința de a trăi liberi, necenzurați și nesupuși nici unei obligații.

Pesti

Luna va tranzita zodia Peștilor și le va da celor care s-au născut sub acest semn zodiacal disponibilitatea de a se adapta situațiilor inconvenabile, de a avea o înțelegere superioară a lucrurilor, ridicându-se deasupra aspectelor de moment, neinteresante,

neimportante în economia vieții lor. Luna, Neptun, Venus și Jupiter, împreună cu Soarele lor natal, vor alcătui mai multe Trigoane regale pe semne de Apă care vor crea o armonie subtilă, dar eficientă, pentru Peștii care vor ști să absoarbă, din acest context astral, ceea ce este favorabil lor.