Povestea  de dragoste dintre Vladimir Drăghia și Alice: ”Ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea”

Dragostea dintre Vladimir Drăghia și Alice este exact ca aceeea pe care o vedem noi în filme.

A fost impresionant și de necrezut cum au ajuns cei doi să fie împreună, iar Alice a avut cheia de la casa câștigătorului de la ”Exatlon”, după doar trei zile de la prima întâlnire.

Alice l-a văzut prima dată pe Vladimir Drăghia într-un supermarket, în urmă cu 10 ani, după 4 ani l-a revăzut, culmea, tot într-un supermarket. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme, iar din iubirea lor s-a născut Zora Alaia.

”Știu că sunt foarte norocos și sper să știu să am grijă de norocul ăsta. Am mai supărat-o, ce-i drept. Eu încă mai cred că sunt tânăr, dar imi dau seama că ar trebui să lucrez la mine, să învăț să negociez, să îmi cer scuze… Odată cu trecerea timpului îți dai seama că nu trebuie să ieși învingător de fiecare dată.

Suntem de abia doi ani împreună. Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o.

M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc.

Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă.

Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună.”, a povestit Vladimir Drăghia la Interviurile VIVA!.

Vladimir Drăghia, despre cea mai grea perioadă de la Exatlon

A plecat în Republica Duminicană atunci când fetița lui avea doar șase luni, dar s-a întors acasă câștigător. Vladimir Drăghia a povestit la Interviurile VIVA! despre cel mai greu moment pe care l-a avut la Exatlon.

”Nici acum nu știu ce să răspund. Poate când am vorbit acasă și a fost prima și singura dată când am simțit că Alice are probleme, că se descurcă foarte greu.

A fost singura dată când am simțit în vocea ei o urmă de îndoială. Nu am fost om vreo 10 zile până nu am câștigat următoarea probă de comunicare și am reușit să vorbesc cu ea. Mi-a zis că avusese într-adevăr o zi foarte grea că îi crescuseră dinții Zorei și nu mai dormise de nu știu cât timp.

Acum nu mai răspund doar de mine, răspund și de Alice și de Zora. Pentru ei nu-mi pot asuma toată răspunderea.

Nu credeam că o să durere cinci luni emisiunea. Mă gândeam că oricum nu o să ajung până în finală. Am avut acceptul ei. Ea știe că odată ce îmi intră ceva în cap nu-mi mai iese.

Am mers pe feeling, pe ce am simțit. Și am simțit bine. Nu regret nicio secundă. Puteam să ies după 3-4 săptămâni că tot câștigat mă simțeam. Cred că nu se putea mai bine.”, a povestit câștigătorul ”Exatlon”.