Urania: Previziuni astrologice pentru perioada 16 – 22 iunie 2018. Se anunta schimbari majore pe plan financiar

Soarele va intra în zodia Racului. Solstițiul de vară

Berbec

Berbecii vor dori să se trăiască neconstrânși de reguli și interdicții. Unii se vor mobiliza pentru a-și depăși limitele sau performanțele anterioare în cadrul unor întreceri sportive la care pot avea succes.

Șansă la jocurile de noroc, la pariuri, la distracțiile care presupun o miză bănească. Părinții născuți în zodia Berbecului se vor purta autoritar cu copiii lor. Pentru femeile tinere, etapă favorabilă conceperii unui copil.

Taur

Soarele va intra în zodia Racului și le va permite Racilor să învețe bine, mai ales pe bază de memorizare, să aibă răbdarea de a zăbovi pe un proiect și de a-l finisa înaintea prezentării lui într-un cadru public.

Va începe o perioadă de o lună în care deplasările vor fi amânate, anulate, se vor efectua cu dificultăți și vor fi presărate cu momente de blocaj instituțional (nu li se va permite să facă un lucru, li se vor pune condiții dificile, se va complica o situație în ultimul moment, etc.).

Gemeni

Gemenii vor face caz de cunoștințele lor și îi vor impresiona pe cei din jur (rude, colegi, apropiați).

Se conturează vești contradictorii din afara granițelor care îi vor pune pe gânduri prin condițiile neobișnuite care li se pun prin intermediul corespondenței (răspunsuri, aprobări la solicitările anterioare privitoare la o strămutare din țară, plecare temporară sau călătorie îndelungată): e nevoie să activeze celebra lor putere de adaptare.

Soarele ar putea încetini, timp de o lună, cursul evenimentelor menite să le procure Gemenilor bani, avantaje, susținere, servicii sau câștiguri prin relația lor cu alte persoane.

Rac

Dorința de a face o călătorie, undeva departe, într-un loc frumos, care îi cheamă cu puterea unei sirene de mai mult timp, se îndepărtează, din nou, de ei: nu e momentul potrivit sau multe alte condiții nu pot fi duse la îndeplinire în timp util.

Racii vor avea, timp de o lună, energie, forță și „foc” interior dar, totodată, vor trebui să ia aminte la felul în care vor evolua sau se vor deteriora relațiile parteneriale, conflictele, procesele și chiar căsnicia. Din cauza opozițiilor pe axa Rac/Capricorn, tot timp de o lună, semnarea contractelor va fi dificilă iar negocierile greoaie.

Leu

Leii trebuie să recurgă la diplomație și discreție pentru a nu agrava o situație destul de încurcată (mai ales dacă ea privește regimul muncii).

Pe 21 iunie, la ora 13:08′, Soarele va intra în zodia Racului și va marca, timp de o lună, sectorul casei a XII-a, activând factorii karmici care operează în planul sănătății.

Afectate vor fi organele care țin de abdomenul superior (stomac, pilor, duoden, pancreas, splină), digestia, metabolismul, regimul zahărului precum și fiziologia pielii și a sistemului osos.

Fecioară

Nota generală va fi de entuziasm limitat, de comunicare restrânsă. În plan sentimental, tranzitul Soarelui prin zodia Racului le va impune însingurare, înstrăinare, îndepărtare sau tăcere auto-impusă, din varii motive și rațiuni de a se purta cu o persoană de care sunt (ori au fost) legați afectiv.

Balanta

Perioada le poate aduce unora surprize sentimentale într-o gamă largă de ipostaze de la aventuri neobișnuite, la trăiri și senzații ciudate, cu aer de neverosimil, „ca-n filme”.

Nota generală nu va fi de expansiune, nici de încredere, avânt, succes sau jubilație ci de multă prudență ori chiar de capacitatea de a face „un pas înapoi” din acele ipostaze publice cărora simt că nu le pot face față, că le depășesc puterile sau experiența de viață.

Scorpion

Nota generală nu va fi de avânt și entuziasm ci de reticență, de nevoie a reevaluării și a meditației asupra lor. Se vor accentua disfuncțiile născute din incapacitatea de a comunica prompt și eficient, de a-și susține cauza ori chiar, de a depăși etape preliminare (evaluări, interviuri, obținerea atestatelor).

Timp de treizeci de zile, călătoriile și deplasările, indiferent de timp și scop, se vor realiza cu piedici, amânări și complicații.

Sagetator

Vor avea șansa de partea lor, prin protecția și intervenția astrală energică a Micului Benefic care traversează casa a IX-a a gândurilor înalte și care, alături de Sensul Vieții, va acționa pe direcția atragerii de partea lor a unei șanse legate de studii, călătorii, deplasări în străinătate pentru perfecționare, debut, afirmare, confirmare.

Din 22 iunie, după ora 22:41′, axa celor două case ale sănătății va fi mai solicitată readucând ca problemă de sănătate o vulnerabilitate posibilă pe sectorul endocrin, renal, urinar, genital, dentar, ORL.

Capricorn

Axa banilor și a câștigurilor materiale va fi lovită de Marte și Venus care se vor afla, în ziua de 22 iunie, în opoziție la grad perfect, readucând, în prim-planul unor situații de viață specială, surprize dintre cele mai speciale, generate de schimbarea atitudinii cuiva, de renunțarea la o promisiune, de apariția sau invocarea unui text de lege, de apariția unor informații sau documente care schimbă datele problemei de fond.

Din 22 iunie, după ora 22:41′, relațiile de prietenie, ca și cele sentimentale, vor evolua pe muchia tăioasă și căptușită cu pericole a gândurilor ascunse și a intențiilor nemărturisite.

Varsator

Turnură favorabilă nativilor în cazul unor anchete, depoziții, cercetării, procese, litigii cu diferite instituții; situații imprevizibile din categoria celor „cu final neașteptat” între 21/22 iunie.

Din altă perspectivă de abordare astrală, același tranzit va „îngheța” tratativele de la actualul loc de muncă sau de la cel viitor, vizat pentru un transfer. Din 22 iunie, după ora 22:41′, provocări născute dintr-o viață publică, socio-profesională intensă, riscantă și, poate, măcinată de erorile comise din toamnă încoace.

Pesti

Peștii vor fi predispuși să se chinuie singuri prin abordări menite să le provoace, lacrimi, tristețe, remușcări, regrete.

Din 22 iunie, după ora 22:41′, Luna va permite realizarea mai multor Trigoane regale pe semne de Apă, ceea ce, în sine, nu este un context astral negativ dar, fiecare, în funcție de vârstă, structură psihică și logică a biografiei personale îl va trăi în felul său, mai profitabil (cazul artiștilor, creatorilor și interpreților) sau mai dezamăgitor.