Unde isi vor petrece luna de miere Meghan Markle si Printul Harry. A trecut o saptamana de cand s-au casatorit religios

Ducesa si ducele de Sussex au amanat sa plece in luna de miere pentru a putea participa la evenimentul organizat in cinstea Printului Charles.

Desi a trecut doar o saptamana de cand au devenit oficial sot si sotie, cei doi inca nu s-au hotarat unde vor petrece luna de miere, insa presa tabloida din strainatate a dezvaluit faptul ca sunt sanse marei ca ei sa aleaga o tara africana. Inainte de a se logodi, Printul Harry si Meghan Markle au vizitat Botswana.

”Africa a jucat un rol foarte important în relația lor. Aici s-au îndrăgostit, aici au fost în vacanță înainte de logodnă și tot de aici a cumpărat Harry cel mai mare diamant din inelul de logodnă al lui Meghan.

În partea asta de lume Harry spune că poate să fie el însuși. Este foarte legat de aceste locuri și simte foarte multă dragoste și respect față de continentul african.

Cei doi și-au exprimat dorința de a explora și alte țări africane, așa că neașteptăm să facă acest lucru în timpul lunii de miere”, a declarat Scobie, expert regal pentru revista Elle.

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle a fost urmarita de doua miliarde de telespectatori, in timp ce pe Twitter, intr-un interval de 25 de ore, de vineri pana sambata, au exista sase milioane de postari legate de casatoria celor doi.

După ceremonia organizată în capela Saint George de la Windsor, Harry şi Meghan şi-au schimbat ţinutele pentru recepţia privată de la casa Frogmore, eveniment la care au ajuns cu un Jaguar electric. Pe plăcuţele de înmatriculare era trecută data căsătoriei.

Harry a renunţat la uniformă pentru un smoking, iar Meghan a purtat o rochie albă, lungă, creată de designerul britanic Stella McCartney.

Pe degetul Ducesei de Sussex strălucea un inel cu acvamarin, care a aparţinut Prinţesei Diana. E parte din cadoul de nuntă pe care Harry i l-a făcut lui Meghan.

Petrecerea s-a încheiat târziu în noapte, însă Casa Regală a fost extrem de zgârcită cu informaţiile şi imaginile de acolo.