Una dintre cele mai indragite vedete Antena 1 se retrage. De ce a luat aceasta decizie

Antena 1 a pierdut o persoana importanta, care a adus valoare postului TV si emisiunii in care s-a facut cunoscuta.

Este vorba despre Flavia Mihasan, care a decis sa se retraga de la matinalul ‘Neata cu Razvan si Dani’. Insa motivul este bine intemeiat, fiindca urmeaza sa devina mamica in curand.

Despartirea de colegii de platou a fost extrem de emotionanta, Dani fiind cel care i-a anuntat retragerea, avand de spus numai cuvinte de lauda la adresa ei.

„Trebuie să facem anunțul ca în orice familie și în orice casă. Este ultima zi în care Flavia mai prezintă rubrica meteo.

De luni, Flavia ne va privi de acasă, alături de burtica ei, în încercarea de a face ceea ce noi am ținut-o în ultimii ani, pentru că e greu să-ți faci o familie când ai și treaba asta.

Flavia este de departe cea mai reușită vecină pe care am avut-o până acum. Pe Flavia, vă reamintesc, am găsit-o greu, într-un moment destul de dificil la Neața, cu schimbări, cu telenovele.

Nu a vrut de la început să facă treaba asta, pentru ca ea a vrut să fie doar o dansatoare profesionistă și o balerină, însă ne-am rugat de ea câteva săptămâni la rând și a acceptat. Și iată, i-am deschis drumurile.

După ce va deveni mamica, are loc din nou în echipa de la Neața sau în orice alt proiect de televiziune.

E suficient să dați câteva click-uri online ca să vedeți ce am făcut cu Flavia. Eu, personal, vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că m-ai făcut să dansez, a fost mesajul emotionant transmis de Dani Otil.

„Nu mă așteptam să ne spunem lucrurile astea aici, în platou. Sunt șase ani. Vă mulțumesc mult pentru tot și ne vedem după aceea” a fost raspunsul Flaviei, vizibil emotionata si ea si cu lacrimi in ochi.