Ultima luna de iarna aduce schimbări importante pentru zodii. Horoscop februarie 2019 Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul lunii februarie.

Berbec

Berbecii sunt ocupați cu foarte multe întâlniri, persoanele care se pot baza sunt foarte puține, dar energia primită de la Marte și Uranus aduce fie lucruri pozitive, fie negative.

Din partea doua a lunii aveți grijă la sănătate.

Taur

Taurii sunt nemulțumiți, au nevoie de o schimbare, doar că de data aceasta nu au ajutorul dorit. Mare atenție la sănătate pentru ca taurii au risc de operații.

Gemeni

Gemenii să aibă grijă cum gestionează banii. Dupa 19 februarie se implică foarte mult în munca lor, dar se vor lovi și de birocrație. Puține tensiuni în grupurile de prieteni.

Rac

Racii sunt foarte pozitivi, dar energia trebuie dozată corespunzător. Puteți călători dupa 19 februarie, dar aveți grijă că puteți întâlni situații tensionate.

Leu

Antenție la planul conjugal, luna neagră își bagă coada și este posibil să aveți certuri degeaba. Dupa 19 februarie, aveți parte de mai multă odihnă și legături cu străinătatea.

Fecioară

Fecioarele muncesc nemulțumite. S-ar putea ca unii colegi de muncă să vă creeze probleme, trebuie să fiți atenți la conditiile de lucru pentru că vă cauzează probleme de sănătate. Dupa 19 februarie vine rândul vostru să negociați cu partenerii.

Balanță

Articolul continuă după reclame

Este o zodie care trebuie să aibă foarte mare grijă în plan sentimental. Puteți rămâne însărcinate fară să fi programat acest lucru. Daca sunteți o balanță singură este posibil să întâlniti iubiri nepotrivite. De asemenea aveți un risc mare de procese în această lună.

Scorpion

Probleme pe acasă, de rezolvat sau de renovat, atenție la acțiunile pornite pentru că nu sunt tocmai inspirate. Puteți avea probleme de sănătate și destul de multă tensiune la locul de muncă. După 19 februarie scorpionii se pot îndrăgosti, dar de persoana nepotrivită.

Săgetătorul

Discutați foarte mult în această luna, contracte neașteptate, se demareaza multe negocieri și aveți grijă să fiți mereu informat. Atenție mare la copii și la problemele casei.

Capricorn

Pierdeți destui de mulți bani luna aceasta și încercați să faceți o strategie de amortizare a cheltuielilor. Este posibil să vă reconfigurați profesional și spiritual. În casele capricornilor pot apărea stricăciuni în casă.

Vărsător

Sunteți în formă, vă degajați de anumite situații, iar după 19 februarie este recomandat să faceți economii și la ce spuneți, s-ar putea să aveți multe regrete.

Pești

Dupa 19 februarie răsuflați ușurați, dar până atunci mare atenție la procedurile medicale și atunci când apare elementul urgențelor. Veți avea mereu nevoie să cheltuiți mulți bani și trebuie să aveți grijă cum îi gestionați.