Cum arată vila în care Mihaela Rădulescu locuiește alături de Felix.

Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste de aproape 5 ani de zile alături de Felix Baumgartner, astfel că locuiesc împreună într-o vilă de lux în Monte Carlo.

După ce prezentatoarea de televiziune a avut o relație cu Dani Oțil timp de 6 ani, aceasta și-a găsit speranța în Felix.

După ce Dani Oțil a vândut garsoniera în care a stat cu diva de Monaco, Mihaela Rădulescu, s-a mutat în vila de lux cu un sportiv cunoscut.

”Garsoniera e de vânzare. O dau gata încărcată. E ca la telefonul mobil. Acum are un pic de baterie. Nu mai trebuie formatat. În garsonieră, patul este deja formatat”, a spus Dani Oțil după ce s-a despărțit de prezentatoarea TV.

Cum arată vila în care locuiește Mihaela Rădulescu alături de Felix Baumgartner?

Vedere de la vila Mihaelei Rădulescu și a lui Felix

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner trăiesc într-o vilă luxoasă în Monte Carlo. Cei doi au o locuiesc într-o casă superbă cu o terasă spațioasă. „E un love story aproape cinematografic, mai ales că e chiar o poveste atipică.

Nu locuim într-o singură casă, ci în două. Locuim în țări diferite, dar nimic nu ne-a încurcat să rămânem împreună de aproape cinci ani.

Ne-am programat viețile în așa fel încât să nu treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem.

Petrecem tot mai mult timp împreună, fie acasă, fie prin lume. E altfel, e ce ne place. E după regulile noastre, chiar un pic neconvenționale, dar e o iubire minunată și puternică.

Am vazut planeta împreună, am asistat la evenimente și momente unice din lumea lui și sunt recunoscătoare că îmi împart viața cu un bărbat grozav, care știe să mă facă fericită și pe care ador să-l fac fericit.

I-am fost alături în atâtea situații importante pentru el, iar acum a venit rândul lui să mă susțină în nouă mea emisiune de la PRO TV, unde trebuie să stau departe de casă trei luni.

Păi, cum să nu-l iubesc și cum să nu mă simt iubită, dacă vine să mă vadă la filmări, în România, de peste mări și țări, în creierii unor munți la care se ajunge greu, mai ales cu zăpada asta nemiloasă ? Așa e la noi. E altfel. E extrem. E frumos”, a spus Mihaela Rădulescu.