Trei zodii vor avea un început de an bogat! Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019

Trei zodii vor începe 2019 cu dreptul. Câștigurile financiare se întrezărsc încă din primele zile ale lui 2019. Ce zodii vor avea un început de săptămână bogat! Ce anunță horoscopul săptămânii 31 decembrie-6 ianuarie 2019.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Berbec

În primele zile ale anului intervin aspecte deosebite în segmentul carierei profesionale. Se pot petrece schimbări de satut social importante pentru destinul tău.

Cumva ești chemat la rampa vieții pentru a îndeplini un rol important în mediul în care trăiești şi îți desfăşori activitatea. Este posibilă obţinerea unei funcţii înalte sau, în alte cazuri, poți pierde o funcţie avută până acum.

Recomandabil este să fii prudent, să lași deoparte impulsivitatea, nemulţumirile interioare sau dorinţele de mărire şi să analizezi totul la rece. Primești raze astrale minunate la capitolul călătorii şi studii în străinătate.

Demersurile în acest sens pot fi făcute cu succes. Curios pentru natura ta individualistă începi să te orientezi către un alt tip de relaţionare cu cei din jur, nutrind sentimente de iubire şi bunăvoinţă. Dorinţa de rafinare sufletească va fi la cote înalte, arta devenind una din cele mai căutate sau studiate domenii.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Taur

Anul se deschide pentru tine cu aspecte minunate legate de capitolul financiar. S-ar părea că un protector necunoscut îți facilitează accesul şi succesul la banii şi bunurile altora. Poți primi cadouri, recompense sau favoruri în privinţa investiţiilor sau relaţiilor bancare.

Recomandabil este să te bucuri de tot ce obţii, întrucât sunt daruri divine pentru eforturile tale din ultima vreme. Evită speculaţiile sau implicarea în afaceri riscante, pentru că această susţinere astrală durează cam o lună de zile şi nu îți dă mână liberă la orice fel de chletuieli.

Ziua de 4 Ianuarie este memorabilă pentru tot ce ţine de relaţiile cu străinătatea. De reţinut că unele relaţii se pot încheia, dar există şi posibilitatea apariţiei altora noi. Pot ieşi la iveală chestiuni tăinuite, neplăcute de care trebuie ţinut cont şi acţionat în consecinţă. Este o perioadă bună şi pentru reconfigurarea relaţiilor cu Ierarhiile Spirituale.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Gemeni

Evenimentele marcante ale începutului de an au ca subiect principal capitolul financiar. Este vorba despre banii şi bunurile altora. Îți poți achita taxele, impozitele, datoriile de orice fel sau te poți gândi la credite bancare.

De asemenea vor intra în discuţie moştenirile sau partajele personale și profesionale. Ceea ce obţii în această perioadă sunt lucruri şi siutaţii foarte importante, cu efecte pe termen lung. Prudenţa, discernământul şi verificarea atentă a documetelor specifice sunt absolut necesare.

Se pot descoperi aspecte neplăcute în acest domeniu, respectiv acte false, incomplete sau anumite persoane ce îți pun beţe în roate vizavi de bunurile ce ți se cuvin.

Toate detaliile trebuie avute în vedere şi soluţionate pe cât de repede posibil. Relaţiile parteneriale capătă turnuri fericite. Sunt posibile oferte interesante de colaborare, parteneriate noi şi profitabile, însă recompensele vor fi nesatisfăcătoare deocamdată.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Rac

Anul debutează cu schimbări în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor. Cu toate că demult ți-ai croit un plan de renunţare la relaţiile şi proiectele nepotrivite, acum sunt zile excelente de a-ți duce la bun sfârşit acest plan. Partea frumoasă şi interesantă este că vei demonstra forţă şi curaj în a stabili limite clare între tine şi ceilalţi.

Resentimentele şi emoţiile dispar, astfel că în această săptămână vei fi greu de recunoscut. Chiar şi cei mai puţin curajoşi sau hotărâţi în a-şi face curăţenie în acest segment de viaţă şi activitate, vor primi influxuri astrale puternice şi tot vor face ceva în acest sens.

Recomandabil este să profiți de acest moment, deoarece se pregătesc evenimente şi oameni deosebiţi care vor intra în viaţa ta, aşa încât terenul trebuie să fie bine pregătit. La serviciu apar îmbunătăţiri.

Se pot modifica benfic condiţiile de lucru, relaţiile colegiale şi cu şefii devin armonice, fiind posibile obținerea unei funcții înalte sau o mărire de salariu.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Leu

Primele zile ale anului îți aduc multă treabă de rutină. Se evidențiază în mod special segmentul muncii și al sănătății, unde se vor deschide noi culoare favorabile.

Forfota din aceste segmente este la cote înalte, întrezărindu-se schimbări majore. Totul este răscolit, relaţiile colegiale şi cu şefii sunt incerte, însă se va observa foarte clar puterea ta nativă de a-ți aranja viaţa după bunul plac.

Nimeni şi nimic nu îți va putea clinti hotărârile de a te raporta şi altfel la capitolul loc de muncă şi tot ce derivă de aici. De reţinut ce se petrece în preajma zilei de 06 Ianuarie, când influxurile astrale sunt puternice, iar evenimentele greu de controlat sau înţeles.

Ar trebui evitate deciziile majore în această săptămână, mai ales dacă te gândești să-ți schimbi locul de muncă sau domeniul profesional.

Există detalii ascunse, aşa încât prudenţa trebuie să fie maximă. Pe de altă parte, sănătatea este un alt capitol vizat de astre. Sunt posibile probleme delicate legate de articulaţii, oase sau piele. Se pot acutiza anumite simptome vechi.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Fecioara

Păşești în noul an cu chef de distracţii şi aventuri. Sunt zile bune pentru a-ți pune în valoare creativitatea şi a te ocupa de un domeniu drag sufletului tău. Poți decide acum să te ocupi mai mult de hobby-uri, poate chiar să dezvolți la nivel profesional unul.

Cu toate că ar trebui evitate deciziile majore, îți poți alcătui planuri în acest sens, iar pe parcursul anului se vor putea concretiza.

De reţinut şi notat evenimentele, ideile, visele, viziunile apărute în preajma datei de 06 Ianuarie, oricât ar părea de extravagante sau de neatins.

Astrele îți vor demonstra un crâmpei din ce va urma. Relaţiile sentimentale intră în discuţie şi am putea spune într-o mare discuţie.

Totul se petrece fulgerător, aşa încât reacţiile trebuie ţinute în frâu. Se poate pune problema copiilor, respectiv poți concepe un copil sau, pentru nativii care au deja copii, relaţiile cu aceştia să se schimbe.

Este posibilă abordarea unei atitudini mai distante faţă de copii, deoarece înţelegi acum că trebuie să acorzi odraselelor libertatea de exprimare.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Balanta

Prima săptămână a anului evidențiază aspecte legate de casă, familie şi patrimoniu. Există varianta amenajării spaţiului locativ sau schimbarea locuinţei.

Se pot afla informaţii utile legate de familie sau patrimoniul acesteia. Atenţie sporită în preajma datei de 06 Ianuarie, deoarece se pot petrece evenimente importante, de destin, cu impact pe termen lung.

Unele Balanţe pot divorţa, iar altele se pot gândi la întemeierea unei familii. Sau nativii care sunt foarte apropiaţi de părinţi, acum se pot desprinde de aceştia, hotărând să stea pe propriile picioare. Este un moment astral de excepţie în a-ți lua viaţa în mâini şi a merge mai departe numai pe baza propriilor decizii.

Se recomandă prudenţă şi dicernământ, întrucât ce vei hotărî acum va fi pe tot restul vieţii. Totuşi, dacă vei descoperi lucruri mai puţin plăcute sau vei ajunge la concluzia că familia şi tot ce ţine de ea te-a dezamăgit, nu trebuie dat frâu liber stărilor de moment, iar criticile ar trebui evitate.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Scorpion

În primele zile ale anului ești mai mult pe drumuri. Faci vizite la rude sau prieteni apropiaţi, discuți, te agiți, oricum cuvântul de ordine va fi mişcarea. De reţinut şi notat evenimentele din preajma datei de 06 Ianaurie! Interesant este că vei dori să-ți faci ordine în acest sector al vieţii şi chiar vei face.

Te vei debarasa de toate relaţiile incomode, chiar dacă mai târziu s-ar putea să-ți dai seama că unele nu erau chiar de neglijat. Ceea ce vei hotărî acum, va avea un impact pe tot restul vieţii şi îți vor rămâne alături doar oamenii pe care îi vei alege.

Există şi varianta ca unele decizii să fie greşite, de aceea prudenţa şi discernământul trebuie avute în vedere. Pe de altă parte, carenţele educaţionale ies la iveală din când în când, aşa încât astrele nu te vor lăsa în pace, până nu îți vei pune la punct şi această latură.

Se întrezăresc aspecte bune legate de banii câştigaţi din munca proprie. Vin cadouri şi recompense mărunte, dar plăcute şi de folos.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Sagetator

Începtul anului îți aduce cadouri, recompense şi chiar modificări ale veniturilor din munca proprie. Te poți gândi la investiţii şi afaceri noi sau poți culege roadele unora în care ești implicat. În ultimul timp ai tot analizat situaţia financiară, rezultând numeroase nemulţumiri.

Ziua de 06 Ianuarie este foarte importantă la acest capitol. Te vei decide să adopți o nouă strategie vizavi de bani şi bunuri materiale. O etapă se încheie, dar se va deschide una nouă, alături de alţi oameni şi pe cu totul alte baze relaţionale.

Pe de altă parte, recomandabil este să ai în vedere un talent nativ, ce poate fi valorificat, atât din punct de vedere material cât şi spiritual.

Dacă undeva în sufletul tău există o dorinţă mocnită de a te ocupa de un alt domeniu profesional, domeniu care să-ți aducă mai mulţi bani şi recunoaştere morală, acum sunt zile excelente de a-ți alcătui un plan viabil pe termen lung. Totuşi, prudenţa trebuie să fie maximă, deoarece neprevăzutul poate crea neplăceri.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Capricorn

Ești de departe vedeta Zodiacului la începutul acestui an. Ai energie, chef de a schimba lumea, dar mai bine te-ai rezuma doar la tine. Ziua de 06 Ianuarie este foarte importantă la capitolul personalitate. Sunt posibile modificări de atitudine atât faţă de propria persoană, cât şi faţă de ceilalţi.

Cei din jur vor fi destul de uimiţi de transformarea ta rapidă, dar mai ales de tăria cu care îți vei exprima de acum încolo punctele de vedere.

Săptămâna aduce momente astrale de excepţie pentru a-ți regăsi sinele, pentru a te pune în valoare şi pentru a-ți croi un nou drum în viaţă. Îi se potriveşte dictonul „ai grijă ce gândeşti sau ceri Divintăţii pentru că s-ar putea să obţii”.

Ce gândești sau decizi acum, vizavi de propriul drum în viaţă, este posibil să se adeverească. Asumarea responsabilităţii pentru acţiuni şi dorinţe este un alt punct important ce trebuie abordat.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Varsator

În primele zile ale anului ești retras, te gândești doar la propria persoană, croindu-ți în taină direcţii noi de urmat. Sunt momente deosebite, minunate pentru aceste lucruri şi trebuie profitat de ele. Prin natura ta ești orientat către ceilalţi, dar de această dată, astrele îți oferă forţă şi idei, doar pentru tine însuți.

Există un fel de luptă interioară, între nou şi vechi, între exterior şi interior. Este bine să-ți asculți sufletul şi să începi să-ți modifici atitudinea faţă de tot ce te înconjoară. Sunt posibile gânduri neplăcute, vise sau viziuni răscolitoare, dar toate au rolul de a te pregăti pentru evenimentele următoare din viaţa ta.

De reţinut şi notat ce se petrece în preajma datei de 06 Ianuarie! Într-adevăr se încheie o etapă, însă începe alta mult mai profitabilă. Starea sănătății fluctuează.

Sunt probleme majore pe segmentele articulaţii, oase, piele şi secundar piept, sistem digestiv. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale sau intervenţii chirurgicale pe zonele amintite, pe tot parcursul lunii.

Horoscop săptămânal 31 decembrie-6 ianuarie 2019 Pesti

Debutul anului evidențiază forfotă în zona prietenilor şi protectorilor. Schimbările ce se conturează sunt bulversante, greu de înţeles sau suportat, dar de mare folos. Unele relaţii se sfârşesc, pentru a face loc altora noi.

Reține cele discutate sau petrecute în preajma datei de 06 Ianuarie! Se pot afla informaţii neplăcute legate de un prieten sau de un protector, în care ai avut mare încredere.

Trădările din partea prietenilor sau promisiunile false legate de susţinerea morală şi materială pot fi la ordinea zilei.

Astrele îți trimit ajutoare pentru a înţelege cine îți este alături şi cine nu, cine trebuie păstrat în preajma ta şi de cine ar trebui să te debarasezi. Ai suficientă putere şi mult curaj de a depăşi momentele cu bine şi a instaura pacea şi armonia în viaţa ta.

Frumos aspectată este cariera profesioanlă. S-ar putea ca în urma curăţeniei făcute printre prieteni şi protectori, colegii de serviciu şi şefii să te privească cu ochi buni, să-ți recunoască meritele sau să-ți propună un post de conducere.