Harta care iti poate citi viata: alege una din ele si afla-ti viitorul

In una din toate aceste harti se afla viata ta scrisa si descrisa in diverse moduri, iar subconstientul tau va face in asa fel incat vei alege fix harta cea buna!

Tot ceea ce trebuie tu sa faci este sa te concentrezi pe una din harti, pe cea care o vei alege, iar aceasta iti va ghici viata in adevaratul sens al cuvantului!

Harta 1

Nu-ti era frica sa iei decizii proaste, deoarece aveai impresia ca atunci cand vei fii la pamant toti cei ce iti sunt apropiati vor sari in ajutorul tau, iar in momentul in care acest lucru chiar s-a intamplat tot ti-au intors spatele.

Datorita oamenilor nepotriviti pe care i-ai lasat sa intre in viata ta sufletul iti era pustiu si rece pana in momentul in care a intrat in viata ta acea persoana speciala ce a inceput sa dea atat culoare sufletului tau, cat si sens vietii tale.

Te-ai dus in lumea ta, crezand ca o sa fie mai bine si asa a si fost. Iti vei intalni foarte curand sufletul pereche in cel mai neasteptat moment si in cel mai imprevizibil mod posibil daca inca n-ai pe nimeni langa tine, iar acest incident iti va aduce in viata doar bucurii, zambete si restul zilelor tale vor fi mult mai minunate decat ti-ai fi putut imagina vreodata!

Harta 2

Pacat ca unele persoane nu mai au deloc caracter in ele si nici nu mai stiu sa aprecieze un om. Prietenii tai mai mult te urasc, dar cu toate astea ai reusit sa treci peste absolut orice piedica pusa de catre cineva.

Si uite cum acum rupi foi din povestea ta, pagini care trebuiau scrise, dar au ramas necompletate. S-au dus toti, s-au ratacit in pustiu, te-au lasat.

Iti este dor de multe clipe care cu timpul au ars. Ar fi trebuit ca acum sa fie cineva langa tine si sa iti spuna ca totul va fi bine, dar din pacate nu exista acea persoana sau cel putin inca n-ai habar unde se afla.

In harta se descrie faptul ca persoanele din jur devin din ce in ce mai atrase de oamenii bine crescuti si cu bun simt, ceea ce pe tine te caracterizeaza, diplomatia de care dai dovata din fiecare situatie ii atrage si chiar impresioneaza pe tot cei ce se afla in jurul tau si le starneste foarte tare dorinta de a te cunoaste.

Ai avut o viata agitata, dar mereu ai stiut sa tratezi fiecare problema cu calm si sa rezolvi fiecare problema cu rabdare si calm fara sa te intereseze parerea celorlalti despre alegerile tale, asta o sa-ti aduca toata linistea sufleteasca de care ai nevoie.

Harta 3

Ai trecut prin multe pe parcursul vietii tale si ai facut multe greseli, dar ai luat fiecare greseala precum o lectie de viata iar acest lucru te-a ajutat enorm ca sa iti poti gasi echilibrul si linistea de care aveai nevoie.

Ai avut incredere oarba in oameni iar acestia te-au tradat, acesta este motivul pentru care ai inceput sa te rezumi la un numar foarte restrans de prieteni si sa gandesti mult mai bine toate deciziile pe care le iei.

Te-ai uitat in spatele tau macar un pic ? Ai vazut cata durere se afla? Doar tu stii asta. Nimeni nu ar trebui sa te judece, nimeni si nimic nu stie prin ceea ce ai trecut tu si n-are dreptul la argumente.

Multe vise pe care ai vrut sa ti se implineasca s-au implinit si totodata au reusit sa te faca un om foarte fericit. Au reusit sa readuca un zambet minunat pe fata ta dandu-ti putere deplina sa mergi mai departe cu capul ridicat.

Ai pierdut multe la viata ta, iar aceste pierderi te-au invatat sa pretuiesti si sa iubesti cat poti de tare tot ceea ce ai cat timp ai si nu dupa ce l-ai pierdut.

Pe parcursul vietii ai devenit un om mult mai bun, deoarece ai inceput sa nu mai faci altora ceea ce nu ti-ai face tie devenind o persoana minunata pentru toti cei ce te inconjoara.

Harta 4

As putea spune ca ai avut o viata foarte imbarligata plina de momente placute, dar si momente dificile. De fiecare data ai depasit momentele dificile cu zambetul pe buze datorita persoanelor minunate ce te inconjoara.

Ai avut multe momente in care voiai sa renunti la tot si sa lasi problemele sa te distruga, dar exista o persoana foarte speciala in viata ta ce te-a trezit la realitate si te-a ajutat sa depasesti cu brio fiecare moment dificil.

Viata ta nu a fost mereu dreapta cu tine si te-a doborat de multe ori cu surprizele ei, iar alegerile tale nu au fost intotdeauna corecte si ai creat o adevarata problema ce te-a afectat enorm, ajutandu-te sa devii un om mai bun.

Daca ar fi ca cineva sa te intrebe acum cate regrete pe suflet ai adunat, cu siguranta nu ai stii raspunsul la aceasta intrebare.

Dar in schimb, amintirile si lectiile pe care le-ai trait odata cu acestea, nu le vei uita. Ai stiut si stii ca poti mai mult. Mereu ai facut treaba asa cum trebuie chiar daca cei din jurul tau descurajat de fiecare data cand tu incercai sa-ti construiesti drumul vietii, acel drum pe care mergi acum.

Te simti ca esti un om iubit si protejat de cei dragi, iar Universul tau te ajuta sa-ti descoperi adevaratul destin. Totul va fi frumos si stralucitor in viata ta.

Viitorul suna bine! Atragi doar persoane bune in viata ta. Te iubesti si poti sa oferi iubire, iar persoanele din jur se pot conecta foarte usor cu tine.

Poti sa iti controlezi emotiile, sa coordonezi si sa obtii mereu ceea ce vrei cu adevarat. Securitatea financiara este principalul tau obiectiv.