Trei zodii care vor străluci în luna martie

Ținând cont că luna martie aparține aproape în totalitate celor născuți în zodia Pești, nu este de mirare că aceștia vor fi favorizați.

Și același lucru se aplică și nativilor care înoată alături de ei prin ape uneori tulburi. Vorbim, bineînțeles, de nativii Rac și Scorpion.

Nu este de mirare, nu-i așa? Este luna în care semnele de apă vor beneficia de tot ajutorul astrelor și pe toate planurile, de la cel profesional, la cel amoros.

Acest lucru se datorează în special lui Uranus, o planetă ce aduce schimbări și nonconformism, care pe 6 martie intră în zodia Taur unde va rămâne până în 2026. În plus, în aceeași zi, luna nouă magică din Pești va aduce beneficii din toate punctele de vedere.

Rac

Nu există nimic care să nu îți placă la sezonul Peștilor. Și care să nu îți fie benefic! Soarele strălucește asupra casei educației, favorizează călătoriile și îți aduce cadourile pe care sperai să le primești de mult timp.

Te supara lucrurile pe care nu le înțelegi și ești mult mai dispusă să îți asumi riscuri. Încearcă-ți norocul atât în carieră, cât și în viața personală pentru că luna aceasta multe lucruri minunate ți se pot întâmpla!

Scorpion

Dragostea este în aer pentru nativii Scorpion! Soarele călătorește prin casa creativității, a iubirii și te ajută să îți duci la bun sfârșit toate planurile pe care le aveai în acest sector.

Aproape orice îți pui în minte vei reuși să duci la bun sfârșit, în special în domeniul relațiilor și al dragostei.

Pești

Este momentul tău să strălucești! Cu Soarele luminând asupra casei tale aproape toată luna, nimic și nimeni nu îți va sta în cale.

În plus, Venus va călători prin casa a 12-a așa că visele tale, indiferent cât de fanteziste, vor putea deveni realitate.

Intuiția te va ajuta să treci peste orice moment mai dificil, deși nu vor fi multe astfel de cazuri.

Îți vei găsi fericirea alături de o persoană specială și vei trăi momente frumoase.