Top 3 cele mai malefice zodii ale horoscopului. De cine ar trebui sa te feresti

Daca va confruntati cu o persoana neplacuta si agresiva, este posibil sa nu va fi gandit la ce fel de semn zodiacal ar putea fi. Cu toate acestea, statisticile indica faptul ca unele semne sunt mai predispuse la agresiune si conflict decat altele. Acest lucru se datoreaza in primul rand nuantelor inerente caracterului lor.

Care este cel mai malefic semn zodiacal?

1.SCORPIONUL

Marte isi lasa amprenta asupra Scorpionului, astfel incat acest semn al zodiacului poate fi numit militant si agresiv. Dar, spre deosebire de Berbec, furia Scorpionului este de obicei mai grava, are consecinte mai mari si poate dura destul de mult.

Scorpionii isi pastreaza furia pastrand-o adanc in ei insisi. Adesea, s-ar putea sa nu fiti constienti de ceea ce se intampla in el si intr-o buna zi va aflati foarte aproape de furie si agresivitate, aparent dintr-un motiv mic . Nu este suficient ca Scorpionul sa-si arunce furia, vrea razbunare, ii place sa se razbune.

Daca mania Scorpionului a cazut peste tine, ar trebui sa stii ca el o are in suflet de o perioada foarte lunga de timp. Fii sigur ca furia Scorpionului nu va disparea prea repede. Pentru ca un Scorpion sa se calmeze in cele din urma, ar trebui sa intelegeti cauza furiei sale si sa o eliminati.

Ce il poate innebuni ?

Nu este atat de usor pe cat ai crede. De obicei, pentru ca un Scorpion sa-si arate furia si agresivitatea, trebuie sa stranga multe. El nu iarta tradarea. Dar in viata de zi cu zi, lipsa de respect si lipsa de a fi alaturi de el il pot enerva. In cazuri rare, Scorpionul poate deveni agresiv, chiar daca nu exista pericol si, brusc, decide ca exista un pericol. Dar, din nou, nu se va schimba de la zero. Cel mai probabil, exista motive in trecut pentru care are conflicte in legatura cu tine.

2.BERBEC

Berbecul se numara printre cele trei cele mai malefice si mai agresive semne ale Zodiacului si nu este surprinzator, deoarece Marte este planeta principala a Berbecului si le ofera agresivitate si dorinta de a folosi forta.

Adesea, manifestarile de agresivitate si furie din Berbec sunt asociate cu faptul ca nu se gandeste deloc la consecinte , nu crede ca poate rani pe cineva sau se poate pune intr-o lumina proasta. Nu este obisnuit sa-si ascunda emotiile si, daca acestea sunt negative, vrea imediat sa scape de ele, aruncand furie pe cineva care este la indemana.

Manifestarile unui Berbec malefic sunt destul de previzibile: el poate distruge totul, sparge vasele si tipa puternic. In furie, ii poate fi foarte greu sa se abtina, dar mania poate trece foarte repede, asa cum a aparut. Berbecii sunt inteligenti si nu le place sa se intoarca la vechile nemultumiri.

Ce il poate innebuni ?

Berbeculpoate deveni foarte nervos daca ceva nu merge complet bine, asa cum vrea. Berbecii sunt obisnuiti sa porunceasca si, daca inceteaza sa se supuna, se poate revarsa multa agresiune asupra acestei persoane.

De asemenea, Berbecului nu ii place sa astepte, asa ca se enerveaza foarte tare cand este fortat sa o faca.

3.VARSATOR

In ciuda faptului ca varsatorii sunt foarte iubitori de libertate si independenti, acestia pot fi atribuiti celor trei semne cele mai agresive si conflictuale . In primul rand, Varsatorul este obisnuit sa-si apere libertatea si drepturile si, daca simte ca ii sunt incalcate, va intra in conflicte cu tine.

Planeta exploziva Uranus, care guverneaza Varsatorul, da imprevizibilitate si o manifestare ascutita a agresivitatii. Cu toate acestea, manifestarea resentimentului poate astepta mult timp pe fundul sufletului Varsatorului. Nu poti sti niciodata ce te asteapta langa aceasta persoana si cand sa te astepti la probleme.

Ce il poate innebuni ?

Singurul lucru care il enerveaza foarte mult este incapacitatea de a fi liber. El nu tolereaza gelozia si datoriile. Acest lucru provoaca intotdeauna conflicte, mai ales daca i se cere ceva si striga: trebuie! Oamenii prea conservatori si plictisitori pot provoca mai mult decat dezgust in Varsator, reprezentantii acestui semn ii pot trata uneori cu o cantitate echitabila de furie.